Canvasdeal.nl, je mooiste foto op canvasdoek

Ook zo aan het genieten van ál die ontwikkelingen die je baby doormaakt? Van het eerste onvergetelijke lachje en de eerste stapjes tot de eerste zwemles en de eerste schooldag… Helaas maakt de waan van de dag het niet altijd mogelijk om bij al deze geweldige momenten stil te staan. Laat je niet inhalen door de tijd; Canvasdeal.nl legt jouw onvergetelijke momenten vast op canvasdoek. Ook leuk om cadeau te geven aan opa’s en oma’s!

Canvasdeal.nl op de Jonge Gezinnen Beurs; laat prachtige foto’s maken!
Van 3 tot 6 november 2011 vindt in Utrecht de Jonge Gezinnen Beurs plaats en Canvasdeal.nl is erbij. Laat prachtige foto’s van je kinderen maken op hun stand óf misschien wil je je mooie zwangere buik wel vereeuwigen. Het kan bij Canvasdeal.nl! Uiteraard drukken zij de mooiste foto graag voor je op canvas; zo wordt het een echte blikvanger.

Canvasdeal.nl op Facebook; doe jij mee aan de fotowedstrijd?
Sinds kort is de Facebook-pagina van Canvasdeal.nl live. Hier vind je de laatste nieuwtjes over Canvasdeal.nl, inspiratietips en elke maand een fotowedstrijd. November staat in het teken van kinderfoto’s. Doe jij ook mee? Deel je mooiste kinderfoto op de Facebook-pagina van Canvasdeal.nl en wie weet win je een foto op canvas!

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Foto op canvas in de slaapkamer

Een paar jaar geleden heb ik mijn slaapkamer opgeknapt. Ik heb er voor gekozen om …

Share
Share