Bij de dokter

Bij de dokterCoen en zijn baby zusje Bibi zijn met papa op het consultatiebureau. Ze worden allebei gemeten, gewogen en onderzocht op de manier die bij hun leeftijd past.

Recensie
Een heel leuk en herkenbaar boekje over het consultatiebureau. Alle dingen van het consultatiebureau komen voor in dit boekje. Zo wordt Bibi op de baby-weegschaal gewogen en mag Coen al op de grote weegschaal staan. Bibi krijgt een prik en Coen krijgt een ogentest. Bij de dokterzal zeer herkenbaar zijn voor peuters en is daardoor extra leuk om voor te lezen. Erg leuk in het verhaal vind ik dat Coen zo lief voor zijn zusje zorgt. Hij helpt mee met uitkleden en troost haar, als ze moet huilen omdat ze een prik heeft gekregen. De tekeningen zijn kleurrijk en erg mooi getekend.

Mijn dochter van 2 jaar is pas bij het consultatiebureau geweest. Dus Bij de dokter was voor haar dan ook heel erg herkenbaar. Alleen kreeg ik geen tijd om voor te lezen, want ze moest alle plaatjes aanwijzen en er van alles over vertellen. Ze vond het boekje dus erg leuk en was duidelijk herkenbaar voor haar.

Bij de dokter – Helga Warmels en Marjolein Hund
Prentenboek, hardcover, 20 pagina’s, Mercis
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.