Nederlandse wint allereerste internationale Miss Plussize schoonheids-verkiezing

Van 5 tot 10 juni werd er in de Letse hoofdstad, Riga, het eerste internationale Miss Plussize schoonheidsverkiezing gehouden (Miss Top of the World Plussize 2016).

Anastasiya Koptyeva uit Enschede (26) vertegenwoordigde daar Nederland in de categorie voor vrouwen met de maat 44-48 en werd bekroond met de titel Miss People’s Choice en Miss Charity.

De competitie bestond uit enkele onderdelen: nationaal kostuum, bikini wedstrijd, talent, personal interview en avondjurk.

plussize-miss-verkiezing-2016-trotse-moeders-3

In het nationaal kostuum onderdeel had Anastasiya een Hollandse jurk aan met zelfgemaakte klompen versierd met glinsterende steentjes die zij voor haar bedrijf “Cheeky Clogs” maakt.

plussize-miss-verkiezing-2016-trotse-moeders-2 plussize-miss-verkiezing-2016-trotse-moeders-1

Alle dagen van de Plussize competitie werden gevuld met vele interessante activiteiten en trainingen. Qua inhoud was alles vergelijkbaar met soortgelijke schoonheidsverkiezingen. Alle meiden toonden karakter en vochten tot aan de laatste minuut.

Proficiat, Anastasiya Koptyeva, met je titel Miss Top of the World Plussize 2016!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Lucinda Belinda Melinda McCool [recensie]

Het mooiste meisje van klas is Lucinda Belinda Melinda McCool en haar doel is om …