K3 microfoon

Screenshot 2015-01-31 at 10.20.25Zing nu de leukste K3 liedjes vrolijk mee met deze roze microfoon. Kies één van de fragmenten van vijf K3-topsongs en geef het beste van jezelf: Loko Le, Eyo!, MaMaSé, Drums gaan boem! of Waar zijn die Engeltjes?… de keuze is aan jou! Met de geluidseffecten en het applaus geef je zo een echt K3-concert.

Recensie

Uiteraard was mijn dochter, een “roze” meisje van 8 en grote K3 fan, direct verliefd op deze microfoon. Van K3, en dan nog roze ook! Dan zou hij verder niets hoeven kunnen om in de smaak te vallen! Maar deze microfoon “kan” wel degelijk het een en ander.

Screenshot 2015-01-23 at 14.18.58Je kunt fragmenten van 5 verschillende, bekende K3 liedjes laten afspelen (en dan uiteraard meezingen, of, wanneer je de microfoon los maakt van de (uitschuifbare) standaard, meedansen!).Screenshot 2015-01-31 at 10.00.14 Maar je kunt ook zelf een concert geven, en dan gebruik maken van de geluidseffecten die onder een andere knop op de voet van de standaard zitten.

Die geluidseffecten maakte dat tweelingbroer zich er overheen zette dat de microfoon roze is en samen met zijn zus een voorstelling gaf, uiteraard met het nodige tromgeroffel en applaus 😉 Hij is het er niet mee eens dat er een foto van wordt gepubliceerd, maar ik heb hem beloofd dat niemand van de lezers van deze recensie het door zal vertellen….

Op de foto zie je dat deze microfoon qua formaat beter past bij jongere kinderen. De totale hoogte is zo’n 85 centimeter  en mijn tweeling is daar al een stuk te groot voor. Doordat de microfoon ook los te maken is, kunnen ze er echter nog prima mee spelen en dat doet met name mijn dochter dan ook regelmatig.

Ik vind dergelijk speelgoed erg leuk, het stimuleert de kinderen om “voorstellingen” te geven en om actief en creatief bezig te zijn. Niet alleen leuk voor K3 fans dus, hoewel die er natuurlijk extra van zullen genieten.

K3 microfoon
Bekijk op bol.comWerkt op 4 AA batterijen (niet bijgesloten)
Studio 100, roze, verschillende varianten (verschillende liedjes)
Bestel deze microfoon hier >>>>

Screenshot 2015-01-23 at 14.17.54

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Nieuwe K3-film in de maak: K3 – Dans van de Farao

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu …