Klassenmoeders gezocht!

finnVoor de nieuwe film Finn zoekt actrice Hanna Verboom recensenten. En ditmaal worden niet mensen van de pers gevraagd om de film te beoordelen, maar mogen klassenmoeders zich aanmelden! Op vrijdag 30 november is in Amsterdam de exclusieve recensie voorstelling. De film gaat pas op 11 december in première, dus je bent echt de eerste die hem ziet/beoordeelt.

Wanneer je meedoet, maak je kans op kaartjes voor de première en ook op een bezoek van de cast van de film tijdens de kerstviering op school. Wanneer je dit leuk vindt, klik dan hier om je aan te melden.

Finn is een Nederlandse kerstfilm die de komende maand in première gaat. De hoofdrollen worden, naast Verboom, vertolkt door Daan Schuurmans, Jan Decleir en de 10-jarige nieuwkomer Mels van der Hoeven. De film is geregisseerd door Frans Weisz, winnaar van twee Gouden Kalveren.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share