Vernieuwde producten van Demak’up

Ondanks dat we drukke moeders zijn, willen we wel goed voor de dag verschijnen. ’s Morgens smeren we de nodige make-up op ons gezicht. En het dagelijkse ritueel wordt natuurlijk elke avond afgesloten met het verwijderen van deze make-up zodat onze huid weer goed kan ademen tijdens het slapen.

Elke vrouw weet dat Demak’up producten heeft voor het verwijderen van de make-up. Maar wist je ook al dat Demak’up met nieuwe én vernieuwde producten heeft? Alle producten zijn nu voorzien van de Cotton Science Technology.

Cotton Science Technology
De katoenplant wordt in de cosmetica door haar vochtinbrengende, verzachtende en voedende eigenschappen al decennialang gebruikt. Demak’up heeft intensief onderzoek gedaan naar katoen en al haar positieve eigenschappen verwerkt in de verbeterde producten. Zo voelt katoen aangenaam aan op de huid en biedt tal van voordelen. Katoenvezels kunnen immers het vochtgehalte van de huid “beheren” dankzij een superieur absorberend vermogen. Voeg daaraan toe de zachte structuur van de katoendraad zelf, die bestaat uit miljoenen soepele vezels, en je ziet waarom katoen het geliefkoosde materiaal is van de huid. Wat ook het type en de leeftijd van de huid zijn, katoen is het materiaal bij uitstek voor hygiëne en comfort.

Dat klinkt allemaal heel mooi, maar werkt het ook echt? Op de redactie van TrotseMoeders.nl deden we de test! Wij ontvingen een prachtige Beautyblogger Presskit. Een luxe doos vol Demak’up producten om zelf te testen.

Droge wattenschijfjes
De droge wattenschijfjes kennen we allemaal. Op deze droge wattenschijfjes gebruik je samen met je eigen make-up reinigingsproduct. Deze wattenschijfjes bestaan uit 100% katoen en komen in 4 verschillende varianten. Twee in het bekende formaat (in een normale en gevoelige huid variant) en 2 in een extra groot formaat. Deze zijn wederom in een normaal en sensitive variant. De grote wattenschijven zijn vooral handig voor het verwijderen van foudation of schmink. Wanneer er dus veel te verwijderen valt. De wattenschijfjes zijn goed van elkaar te scheiden waardoor je makkelijk een nieuw schijfje kan pakken. Ook met 1 hand! De sensitive producten voelen wat zachter aan en ruiken lekker. Je moet natuurlijk wel je eigen afhaal middeltjes gebruiken, dus het resultaat kan wisselen werken. Afhankelijk van welke andere producten je ermee gebruikt.

Kant en klaar schoonmaakdoekjes
Demak-up heeft nu ook 2 soorten vochtige doekjes (normaal en sensitive) die kant-en-klaar zijn voor gebruik. Deze doekjes doen ons sterk denken aan de babydoekjes waarmee je de billen van je kind schoonmaakt. Met deze reinigingsdoekjes kan je zonder wattenschijfjes en aparte reinigingsproducten de cosmetica verwijderen. De doekjes zijn bedoeld voor je gezicht en niet voor je ogen. Dit is jammer, want dan heb je eigenlijk altijd nog een apart product nodig om je ogen ook schoon te maken. We snappen dat je ogen natuurlijk veel gevoeliger zijn en dat je voor het verwijderen van watervaste mascara groter geschut nodig hebt. Toch is het concept van een kant-en-klaar doekje minder sterk doordat je ogen buiten beschouwing blijven. Desalniettemin werken deze doekjes super. Onze favoriet! Geen gehannes met aparte reinigingsmelk. Ook als je de schmink van het gezicht van je kind eraf moet, zijn deze doekjes ideaal. Je kan gelijk aan de slag en je bent zo klaar. Geweldig!

Oogmake-up reiniger
Naast kant-en-klare doekjes voor de gezichtsmake-up heeft Demak’up ook vochtige pads om de make-up op je ogen te verwijderen. Deze pads zijn doordringt met een lotion zodat je ze gelijk kan gebruiken. De pads zijn erg zacht en ruiken heerlijk. Volgens de verpakking helpt deze oog make-up reiniger ook tegen wallen en donkere kringen. Chapeau! Dit product zou verreweg onze favoriet zijn (wij dragen hier niet zo veel cosmetica, vooral mascara) is het niet dat de pads heel slecht van elkaar verwijderen. De vochtige wattenschijfjes komen er meestal half eruit. Begrijpelijk doordat het schijfje helemaal nat is, maar wel irritant. Voordeel is dan wel weer dat je niet 30 wattenschijfjes met lotion hebt, maar 60 stuks…

Onze conclusie is dat Demak’up goede en kwalitatief hoge producten heeft. Voor elk wat wils. Foundations, lippenstift en mascara. Alles wordt een eitje met Demak up. Ons advies: test zelf de verschillende producten en kies je eigen favoriet. Kijk voor meer informatie ook op www.demakup.nl.

Lees ook:
Kindernagellak op waterbasis
L’Oréal Paris introduceert: SILK&GLOSS met micro-zijdevezels
ESSE: effectieve, betaalbare huidverzorging

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.
Share
Share