Zullen we zwaaien?

Verhaaltjes en versjes om voor te lezen en om mee te zingen (zie bladmuziek op www.gottmer.nl) Op het kinderdagverblijf valt altijd wat te beleven! Spelen met je vriendjes, knutselen of  bouwen, een dutje doen en natuurlijk gezellig samen eten en drinken. Een dag vliegt voorbij: voor je het weet komt papa of mama je alweer ophalen.

Dit Gottmer-peuterboek is ontwikkeld in samenwerking met BOinK (Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang en peuterspeelzalen), om ouders en kinderen inzicht te geven in de dagelijkse praktijk van het kinderdagverblijf.

Recensie
Zullen we zwaaien?
is een heel leuk voorleesboek én liedjesboek in één. Het verhaal wordt gecombineerd met vrolijke liedjes tussendoor. Hierdoor krijg je een heerlijk peuterboek, waarbij je ook nog samen met je kind(eren) kunt zingen. De kinderen die op de kinderopvang of speelzaal zitten, zullen de meeste liedjes herkennen. En mochten ze het liedje niet kennen, dan leren ze het liedje al snel door de bijgeleverde cd, waar alle liedjes opstaan.

Mijn dochter van 3 jaar vind het heerlijk om op de muziek mee te dansen en waar ze de liedjes kent, zingt ze heerlijk mee. Kleurrijke en vrolijke illustraties zorgen ervoor dat het boek er erg leuk uitziet. Jonge kinderen zullen het dan ook leuk vinden, om naar deze illustraties te kijken.

Zullen we zwaaien? is niet alleen leuk voor kinderen, maar juist ook voor ouders waarvan de kinderen naar de kinderopvang op speelzaal gaan. Zo krijgen ouders een inzicht in wat er op de kinderopvang of speelzaal allemaal gedaan word.

Zullen we zwaaien? – Bette Wetera
Peuterboek, hardcover, 40 pagina’s, Gottmer
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het feestwinkeltje [recensie]

Marianne Busser en Ron Schröder zijn niet meer weg te denken uit de kinderboekenwereld. Ditmaal …

Share
Share