Joppie verkleedt zich

Voorkant van het boek Joppie verkleedt zich.Joppie verkleedt zich graag. Hij heeft een grote kist vol verkleedspullen. De ene keer doet hij alsof hij clown is. De andere keer verkleedt hij zich als spook, treinconducteur,brandweerman, ridder of piraat. Joppie verkleedt zich is een opgewekt boekje over zich verkleden. Voor peuters vanaf 18 maanden.

Recensie
Een heel leuk en herkenbaar boek voor de allerkleinsten. De tekeningen hebben een zachte en klassieke tekenstijl. De teksten zijn echt geschreven voor peuters. Kort en op een leuke manier, die peuters erg aanspreken. Mijn dochtertje van 2 jaar wijst alle plaatjes aan en benoemd dan wat ze ziet. Ze vind vooral het hondje erg leuk, die op elke bladzijde staat. Maar dat Joppie op elke bladzijde weer wat anders is, vind ze ook erg interessant en leuk. De bladzijden zijn van stevig dik papier, waardoor ze langer mooi blijven. Handig is ook dat het papier glad is, waardoor eventuele vlekken er weer redelijk makkelijk van af te krijgen is.

Joppie verkleedt zich sluit aan bij de fantasie van kleintjes. De herkenbaarheid, mooie illustraties en duidelijke teksten zorgen ervoor dat het een feest is om dit boek voor te lezen.

Joppie verkleedt zich – Annemarie van der Heijden
Prentenboek, hardcover, 24 pagina’s, Clavis Uitgeverij
Koop hier bij Bol.com >>>

Lees meer:
Paultje en het paarse krijtje
Gonnie & vriendjes, ZOEK en VIND
Arno en de bal

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share