Voorstelling Zingen over mooie dingen

Aanstaande zondag (5 februari) presenteerd Compagnie Petit de voorstelling Zingen over mooie dingen. In dit sprankelende en interactieve liedjesprogramma brengt zangeres en theatermaakster Ageeth de Haan een selectie van haar allerbeste muziek ten gehore. De liedjes zijn afwisselend vrolijk, grappig, swingen soms de pan uit of zijn rustig om naar te luisteren en te kijken. De voorstelling is voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar en vindt plaats om 9.30 uur en 11.30 uur in het Compagnietheater, Amsterdam.

De liedjes in de voorstelling Zingen over mooie dingen gaan over alledaagse dingen uit het leven van peuters en kleuters. Over papa’s en mama’s, ijsjes, taart, taal, vakantie en spelen op het strand. Ageeth de Haan neemt de kleine bezoekers mee op reis, woelt door de sneeuw, zwemt in de zee, bakt een taart en bouwt een feestje. Alles zonder attributen, met overtuigend spel en aanstekelijke, lekkere liedjes. Na afloop van de voorstellingen gaan de kinderen in het atelier aan de slag met de indrukken uit de voorstelling. Bij de vroege voorstelling is een ontbijt inbegrepen.

Aanvangstijden
voorstelling 1
9.30 uur    ontbijt
10.00 uur    voorstelling
10.45 uur    atelier
€14 euro (kind)/ €16 euro (volwassen)

voorstelling 2
11.30 uur    voorstelling
12.15 uur    atelier
€10 (kind)/ €12 (volwassen)

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Familievoorstelling De Pindakaasprins [verslag]

Op een grijze dag vol met regen en natte sneeuw gingen wij naar Tivoli/Vredenburg in …