Telekids vakantie doe-boek

telekids-vakantie-doeboek-copyright-trotse-moeders-1Voor alle jonge fans van Telekids heeft RTL nu een vakantie doeboek uitgegeven. Voor € 4,99 is deze extra dikke editie (65 pagina’s) bij meer dan 4000 verkooppunten (supermarkten, kiosken, boekwinkels, etc.) in heel Nederland te koop. De inhoud van het doeboek is Nederlands, educatief en vooral leuk vermaak. Het vakantieboek staat vol spelletjes, puzzels, (voorlees)verhalen, kleurplaten, teken- en kookopdrachten en stickers.

In juli verschijnt een digitale versie met extra content, zoals foto’s, video’s, puzzels, spelletjes en opdrachten met een interactief randje of karakter. Het digitale doeboek is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Recensie
Ondanks dat mijn tweeling van 8,5 jaar niet meer tot de doelgroep van dit vakantie doe-boek behoort, reageren ze enorm enthousiast wanneer ik dit dikke, tijdschriftachtige blad uit de brievenbus haal. Vooral mijn dochter is meteen gecharmeerd van de stickers van Chloe die aan de buitenkant van de kaft zitten. Binnenin zit een dubbele pagina waar ze Chloe en haar vriendjes met de stickers kan “aankleden”.

telekids-vakantie-doeboek-copyright-trotse-moeders-5

Mijn zoon vind de spelletjes wel leuk en de zoekplaatjes, maar schuift het boek toch snel weer naar zijn tweelingzus met de opmerking dat het “meer voor meisjes” is. Nu ben ik helemaal niet van het typisch jongens of typisch meisjes speelgoed, ze mogen bij mij spelen met wat ze leuk vinden, maar wanneer ik het boek doorblader zie ik inderdaad veel “Troetelbeertjes, Chloe K3 en Keet”, dus ik kan me wel iets bij zijn reactie voorstellen.

telekids-vakantie-doeboek-copyright-trotse-moeders-4

Mijn dochter vermaakt zich prima, ook met Chugginton en Robin Hood. De inhoud is heel divers en het is echt een dik boek waarmee nog een hele tijd veel gespeeld kan worden. Ook leuk om mee te nemen onderweg of ergens op visite!

telekids-vakantie-doeboek-copyright-trotse-moeders-2

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Vijf tips om een vakantie bij elkaar te sparen

Na twee jaar corona kunnen we eindelijk weer zorgeloos op vakantie. Je kunt de vakantie …