Het megagroot uitklapboek

megagroot-uitklapboekHet megagrote uitklapboek van de natuurlijke geschiedenis van het leven op aarde van het begin tot nu.

Zie en lees de geschiedenis van het leven op aarde van het allereerste begin tot aan vandaag – met meer dan duizend tekeningen!
2,5 meter met alles wat je weten wilt.
Recensie:
Een boek van grote afmeting, ongeveer twee A-4tjes horizontaal boven elkaar. De kaft is hard, de bladzijde van 2,5 meter is van dik papier. Deze ene grote en lange pagina is opklapbaar en aan twee kanten beschreven.
De ene kant van de pagina bestaat uit een lijn met chronologisch jaartallen (tijdsbalk) met daarboven plaatjes die voor elk opgeschreven jaar symbool staat. Onder de tijdsbalk een stuk bijbehorende tekst.
De andere kant van de bladzijde staat boordevol met tekeningen en kleine stukjes tekst.  Dit allemaal op volgorde van het begin van het leven tot aan het leven van nu. Onder ook een tijdsbalk en bovenaan een balk met tekeningen van de veranderende aarde.
Door deze balken maakt het druk uitziende boek het geheel overzichtelijk. De manier van indelen maakt het voor een kind aantrekkelijk om te lezen en te willen leren over de natuur.
Een  natuurboek boordevol informatie die je kind meeneemt op tijdreis.
Mijn zoon van 10 jaar heeft hem gelezen en het boek is nog steeds heel. Hij zegt het een leuk en vooral leerzaam boek te vinden.
Het Megagrote uitklapboek – Christopher Lloyd met tekeningen van Andy Forshaw
Leerboek 10+, hardcover, 1 pagina (van 2,5 meter), Tirion Natuur
Share

About Sandra

tiggelman@msn.com'
Moeder van 6 kinderen: 1. Een meisje van 13. Zit in de tweedeklas van het voortgezetonderwijs en volgt tweetalig het gymnasium. Een bijdehandje. 2. Een jongen van 10. Gaat naar openbaar Daltononderwijs en zit in groep 7. Een dromer. 3. Een jongen van 8. Heeft PDD-NOS (vorm van autisme). Krijgt scholing op een cluster IV school, dat is speciaal onderwijs. Een verkenner. 4. Een jongen van 2. Gaat 1 dag per week naar de creche. Een ondeugd. 5. en 6. Tweelingbroers. Zijn nog baby's. Zij gaan 1 dag per week met nr. 4. naar de creche. De oudste is een driftkikker en de jongste een mak lammetje. Ik ben getrouwd met hun vader en beide zijn we werkzaam in de gezondheidszorg. Mijn man fulltime en ik 2 dagen per week. 1 dag in de week is papa thuis.

Check Also

Van Egypte tot nu: een korte geschiedenis van sieraden

Sieraden door de eeuwen heen Ben je op zoek naar prachtige sieraden, zoals sieraden van …

Share
Share