ESSE: effectieve, betaalbare huidverzorging

Esse Organic SkincareEsse organic skincare is een geavanceerde en biologische huidverzorginglijn die door salons over de hele wereld gebruikt wordt. Ook in Nederland worden vele vrouwen én mannen in salons verzorgd met deze pure producten.

Door het inkoopsproces te verbeteren, kan Esse haar kwalitatief hoogstaande producten aanzienlijk goedkoper aanbieden. Tot wel 40% lagere prijzen. Hierdoor zijn alle producten nu voor iedereen betaalbaar.

Door de unieke samenstelling van ingrediënten heeft Esse producten ontwikkeld waarmee men een gezonde huid genereert. Belangrijk hierbij is, dat Esse alleen werkt met pure en de meest actieve ingrediënten: vitaminen, anti-oxidanten en essentiële vetzuren. Deze geven de beste voeding aan de huid. Alle producten van Esse zijn biologisch, fair trade, dierproefvrij en zonder chemische toevoegingen. Esse is dus een ethisch verantwoorde cosmeticalijn.

Esse heeft een complete lijn met huidverzorgingsproducten. Diverse gezichtcrèmes, bodylotions, maskers, toners, peelings, cleansers, body oil, serums, tissue oils, zonnebrandcrème en make-up removers. De producten van Esse zijn verkrijgbaar vanaf € 15,70 via www.esseorganicskincare.nl.

Lees ook:
Eerlijke zonnebrand voor jou en je kind
Jezelf en je baby verwennen met Besopure.nl
Biologisch kan mooi en betaalbaar zijn

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Ella’s kitchen – smikkelsticks aardbei banaan

Je kindje is toe aan een nieuwe stap, het ontwikkelen van nieuwe smaak. Waarom zou …

Share
Share