agenda voor hele gezin

De Gezinsagenda van Edukans

agenda voor hele gezinDeze praktische agenda is voor het hele gezin. Elke week staat gedrukt op 2 pagina’s: doordeweekse dagen aan de ene kant en het weekend, een aantal handige tips en ruimte voor notities aan de andere kant. Eke dag heeft 6 vakken zodat je voor elk gezinslid iets kan noteren. Of gebruik een vak voor algemene informatie.

Makkelijk in je handtas

De agenda heeft een ringband en is zo ontwikkeld dat je hem op kan hangen zodat iedereen zijn of haar afspraken kan zien. Kies daarvoor een handige of centrale plek, zoals de wc, keuken of gang. Deze gezinsagenda heeft een handig formaat. Hij past makkelijk in menig handtas. Op het schoolplein heb je direct een antwoord als je kind bij vriendjes wilt spelen. Echt een agenda die werkbaar is voor mama, papa en kinderen. En zeker als je kind op de basisschool zit, want de agenda zit boordevol tips en adressen van leuke activiteiten.

Edukans

Het leuke is dat je van deze handige gezinsagenda niet alleen een heel jaar plezier van hebt, maar je steunt er ook nog eens onderwijsprojecten van stichting Edukans mee. Edukans is een ontwikkelingsorganisatie die zich helemaal richt op onderwijs. Edukans helpt kansarme kinderen in ontwikkelingslanden naar school te gaan. Dit is hard nodig aangezien nog steeds ruim 72 miljoen kinderen niet naar school kunnen.

Meisjes langer op school

Met de aanschaf van deze Gezinsagenda help je dan de meisjes in Malawi hun school af te maken. De meesten haken namelijk vroegtijdig af omdat ze al jong zwanger raken of omdat ze thuis moeten helpen. Edukans partner Fawema richt zich op het ondersteunen van meisjes zodat ze langer naar school kunnen en zo een betere kans hebben op een goede toekomst.

Help je mee? De agenda is slechts € 12,95 en o.a. te koop via de Bijenkorf, Bruna.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Edukans Schoenmaatjes 2011

Het einde van het jaar nadert weer en dat betekend ook dat de actie Schoenmaatjes …