Even voorstellen: Trotse Moeder Kathleen

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te hebben gehouden, is het tijd voor uitbreiding. Er zijn een paar enthousiaste Trotse Moeders die binnenkort gaan beginnen met het maken van besprekingen en verslagen en wellicht ook een aantal persoonlijke verhalen gaan delen. Eén daarvan is Kathleen. Zij stelt zichzelf voor:

Hoi, ik ben Kathleen van der Hijden en trotse moeder van 2 dochters.

Merel is de oudste, alweer 10 jaar oud en Diede wordt (op het moment van schrijven – 19 mei 2022) morgen 8 jaar. Ze is er al weken mee bezig, heeft zelf een aftelkalender gemaakt en precies bijgehouden hoeveel nachtjes ze nog moest slapen. Zaterdag heeft een heksenfeestje en ik vind de feestjes thuis altijd het leukste. Dit jaar wilde ze graag een heksenfeestje. Ikzelf ben (als ik dat mag zeggen) creatief en bij feestje maak ik zelf de versieringen en doen we vaak spelletjes in het thema. Zo hebben we ook al een prinsessenfeest gehad, een zeemeerminnenfeest, een Among-us feestje en een boerderijfeest.

Onze oudste dochter heeft dit jaar een filmfeestje gevierd, de tijd dat ik helemaal los kon gaan gaat dus langzaam verdwijnen. Dan is het vast niet meer stoer… Toch hebben we naast de film nog de Popcorn-olympics gedaan, allemaal spelletjes met popcorn. Dus toch nog wat extra dan alleen naar een scherm kijken.

Naast creatief losgaan bij verjaardagen doe ik ook aan snailmail. Ik heb een aantal penvriendinnen en naast het schrijven van een brief stuur je ook geknutselde werkstukjes. Ik geniet daar enorm van, het maken en ook het krijgen van deze prachtige post is zo leuk.

Hiernaast vinden we het leuk om met het gezin op pad te gaan, samen met mijn vriend (de vader van onze dochter, ik wacht nog steeds op een aanzoek ) hebben we al vele museums, verschillende dierentuinen en andere uitstapjes gemaakt. De meiden zijn niet zulke dare devils, dus we maken ze niet blij met achtbanen en spannende dingen. Hoewel ze sinds afgelopen zomer wel het leuke vinden om klimparken te bezoeken en ze met gemak even op 10 meter hoogte tussen de bomen klimmen…

Als laatste maakt Ollie onze hond het gezin compleet, als het kan gaat hij mee op pad. Alleen thuis blijven is niet aan hem besteed, dat vinden we helemaal niet erg… hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Groetjes,
Kathleen

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Ben ik nu een volwassen Trotse Moeder?

Vandaag is mijn oudste zoon jarig. Hij is 18 geworden en daarmee volwassen in vele …