Gemakkelijk naar buiten met de Kid-Sit

Deze winter kunnen alle ouders met jonge kinderen gemakkelijk op pad. Met de Kid-Sit™ hebben zij namelijk een simpele oplossing om twee kinderen met één kinderwagen te vervoeren! De Kid-Sit™ is een uniek meerijdstoeltje dat op nagenoeg elke kinderwagen past. Door het speciale ontwerp is hij veelzijdig en tegelijkertijd zeer eenvoudig in gebruik. En niet te vergeten: het is voor kinderen vooral een feest om op te zitten!

Het plankje rust op de achter-as en wordt met strips vastgemaakt. Het zitje staat met één ‘klik’ vast op het plankje waardoor het meerijplankje te gebruiken is met en zonder zitje. De Kid-Sit™ kan wel 18 kilo dragen waardoor hij te gebruiken is voor kinderen van ongeveer anderhalf tot vier jaar!

De Kid-Sit™ is een Nederlands ontwerp en wordt vanaf nu ook helemaal geproduceerd in Nederland! Met de Kid-Sit™ achter de kinderwagen kan een tweede kind comfortabel meerijden waardoor ouders een stuk mobieler zijn. Dit meerijdplankje met zitje van Kleine Dreumes maakt het voor ouders mogelijk om van een kinderwagen meer en langer plezier te hebben.

De Kid-Sit™ is leverbaar in verschillende kleuren. Met de speciale adapter past de Kid-Sit™ nu ook op nog meer kinderwagens. De Kid-Sit™ kost € 119,- en is verkrijgbaar via kleinedreumes.nl.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Mannen shoppen fanatieker dan vrouwen bij zwangerschap

Dit had je waarschijnlijk niet verwacht. Als het gaat om kopen van babyspullen tijdens een …

Share
Share