Cartoon Network’s dapperste prins Ivandoe komt bij je thuis!

Ivandoe is gezegend met veel zelfvertrouwen en weet zeker dat hij de dapperste, edelste en knapste krijger-prins is die ooit heeft geleefd! Maar in werkelijkheid is hij een schattige, ronde, onhandige jonge hertenbok met beperkte fysieke vaardigheden.

Wanneer je bovenstaande tekst leest, krijg je toch meteen zin om kennis te maken met deze prins Ivandoe? Het goede nieuws is dat dat kan, want vanaf maandag 22 januari 2018 komt prins Ivandoe bij je thuis (via het kanaal van Cartoon Network). Stem dus doordeweeks vanaf 22 januari om 16:55 uur af op Cartoon Network en geniet! Je kinderen mogen uiteraard meekijken…. Voor hen wordt ook een volledig interactieve web-game gelanceerd waarin ze met Ivandoe en Bert mee kunnen gaan op reis en nieuwe afleveringen kunnen ontgrendelen.

De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe is een oogstrelend mooi avontuur over de jonge prins Ivandoe en zijn schildknaap en tevens beste en enige vriend Bert, die samen de meest spannende avonturen beleven. We volgen de jonge prins van het bos, die op bevel van zijn vader, The Mighty Stag, op een zoektocht gaat naar de magische Gouden Veer van de afschrikwekkende Eagle King. Ivandoe wordt tijdens dit dwaze avontuur begeleid door zijn schildknaap, de kleine maar slimme vogel Bert. Samen ontdekken zij mysterieuze en nieuwe gebieden in het bos en komen onderweg veel eigenaardige wezens tegen.

Prins Ivandoe’s zelfvertrouwen en overmoed brengen hem regelmatig in de problemen en het is aan Bert om hem hier uit te halen. Ivandoe is hardleers waardoor hij telkens dezelfde fouten blijft maken. In elke aflevering beleven zij een bizarre situatie of komen ze een verraderlijke hindernis tegen, die Ivandoe en Bert moeten overwinnen om hun zoektocht naar Eagle Mountain voort te zetten. Ga vanaf 22 januari mee op ontdekkingsreis met de ijdele prins Ivandoe, iedere doordeweekse dag om 16:55 uur op Cartoon Network.

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wildspoor

Susa Bobke is jaagster in de Allgäu, een van de mooiste natuurgebieden in Zuid-Duitsland. Op …