The Little Mermaid Musical

Woensdag 5 september 2012 was het zover… The Little Mermaid streek neer in het Beatrixtheater in Utrecht. Nadat deze musical in diverse theaters te zien was in het land, is de laatste eindbesteming bereikt. Vanaf nu is het schitterende verhaal van Ariël – de kleine zeemeermin – alleen nog te zien in Utrecht.

De “première” van deze musical in Utrecht ging niet ongemerkt voorbij. Er was volop pers aanwezig en kinderen konden gratis geschminkt worden of een echte glitter-tattoo krijgen van de kleine zeemeermin, dolfijnen, de krab of andere waterwereld figuren. De mensen van Diana’s Schminkpaleis zorgden voor stralende kindergezichten die trots naar huis gingen met een schitterend geschminkt koppie of een glittertattoo die maar liefst drie tot zeven dagen blijft zitten!

Mijn dochter en ik hadden het geluk bij de eerste voorstelling in het Beatrix theater te mogen zijn. Het bleek een fantastisch uitje voor jong en oud. De magische onderwaterwereld komt levensecht over op het podium. Ariël “zwemt” door het water, zwevend boven het podium. De ohh’s en ahh’s van kinderen vullen de ruimte. Dat zelfs kinderen niet ontgaat dat Ariël vast zit aan touwen maakt de magie niet minder; mijn dochter kijkt haar ogen uit en ze is zeker niet de enige. Het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen komt echt tot leven. Een kleurrijk spektakel dat je mee zuigt in de diepte van de zee!

De musical The Little Mermaid is in ieder geval nog te zien tot 30 november 2012 in het Beatrix Theater in Utrecht.

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Buffalo Bill en De Kleine Zeemeermin [luisterboek en leesboek]

Ik ben dol op luisterboeken en heb een heleboel Vlaamse luisterCD’s. De Nachtegaal (ook geschreven …

Share
Share