Nieuwe Twins zomerschoenen met ‘regenbogen’

Mijn dochter was toe aan nieuwe schoenen, de vorige zomerschoenen bleken te klein toen er ineens een zomerdagje tussen het herfstachtig voorjaarsweer verscheen. Dametje had natuurlijk wel een aantal “eisen”: graag gouden schoenen met een hakje waar ik mee kan dansen maar ook kan spelen. Natuurlijk 😉

twins-schoenen-copyright-trotse-moeders-03

Hoewel ik mijn prinsesje voorbereidde op een teleurstelling “gouden schoenen met een hakje zijn leuk voor in de verkleedkist, maar daar kun je niet mee naar school lieverd”, bleek Twins in hun collectie de perfecte schoenen voor mijn dochter te hebben!

twins-schoenen-copyright-trotse-moeders-02

Je had het gezichtje van mijn dochter moeten zien, toen de schoenendoos openging! Zo blij en ze bleef maar roepen: “ze zijn echt goud, en er zit een echt zilveren strikje op en zie je die hakken mama?”. Uiteraard moest getest worden of er mee gerend kon worden #check, of ermee gedanst kon worden #check en of er mee gebuiteld kon worden op het duikelrek #check.

twins-schoenen-copyright-trotse-moeders-04 twins-schoenen-copyright-trotse-moeders-01

Bij het buiten spelen bleek er nog een andere verrassing op de schoenen te zitten. Wanneer de zon op de ondergrond van de uitgesneden vormpjes op de schoen valt, krijgen ze alle kleuren van de regenboog. Je begrijpt dat dit de nieuwe lievelingsschoenen van mijn dochter zijn, die ze nu iedere dag aan wilt hebben. En dat mag, want schoenen van Twins zijn van dusdanige kwaliteit dat de voetjes de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Vandaar dat we nu dagelijks mogen kijken naar de regenbogen 😉

Screenshot 2015-05-28 at 20.10.46

Deze, en andere schoenen van de merken Twins en Trackstyle kun je hier bekijken >>>>

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Wat een prinses!

Den Haag, 10 juni 2021: de Prinses van Oranje is cum laude geslaagd voor haar …