4D film Ice Age in Movie Park

Dit seizoen draait in Movie Park de gloednieuwe 4D film “Ice Age – Die dinosaurier sind los!” Deze film is gebaseerd op de derde film van Ice Age “Dawn of the Dinosauriers”. Bezoekers zullen door nieuwe effecten helemaal  het ijs-gevoel krijgen. De film duurt 13 minuten en zal in het Duits, Nederlands en in het Engels vertoond worden.

De film is gemaakt door SimEx-Iwerks, een Amerikaanse filmmaatschappij, die gespecialiseerd is in 3D en 4D films voor bioscopen en attractieparken. Bekende 4D films die SimEx-Iwerks eerder maakte zijn o.a. Wizard of Oz, Polar Express, Happy Feet en Shrek.

Voorgaande jaren was de film Shrek in 4D te zien in Movie Park. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een hele goede film was met veel speciale effecten. Zelfs mijn kinderen van toen 4 jaar en 2 jaar hebben erg van deze 4D film genoten. De verrassing was extra groot toen we direct na de film, Shrek in eigen persoon tegen kwamen. Voor de kinderen werd de film toen helemaal werkelijkheid. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Ice Age – Die dinosaurier sind los zeker net zo goed zal zijn als Shrek.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share