Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film [trailer]

snoopy-peanuts-film-tuschinski-preview-copyright-trotse-moeders-2Er waren al een aantal tekenfilms van Snoopy, maar nu komt de allereerste 3D-animatiefilm van Snoopy en Charlie Brown er aan: in december 2015 zal Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film in première gaan!

Trotse Moeders was bij een besloten bijeenkomst met Steve Martino, de regisseur van de film. Klik hier voor ons verslag hiervan >>>>

Bekijk hier alvast de trailer:

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Het feest van tante Rita

Aanstaande zaterdag is de première van de film: het feest van tante Rita! Deze vrolijke …