Kidsproof Dagje Uit

Screenshot 2014-04-16 at 20.06.03Kidsproof Dagje Uit in Nederland en net over de grens. In vijf hoofdstukken (als het regent – in de stad – bij de boer – aan het water – in het bos) worden dagjes uit besproken die “kidsproof” zijn.

Recensie

Wanneer je uitgever bent van de leukste site van Nederland (TrotseMoeders), komen er regelmatig persberichten voorbij waarin leuke pretparken of andere bijzondere locaties in staan waar je met je kind(eren) naar toe kunt. Maar dat zijn vaak de wat bekendere plaatsen, terwijl er in Nederland (en omstreken) zo veel meer te beleven valt!

Screenshot 2014-04-16 at 20.03.41Het boekje “Kidsproof Dagje Uit” is heel divers. Een aantal bekendere (kindvriendelijke) musea en speelparken staan er in, maar ook kleinschalige dierenparkjes, binnenspeeltuinen en landgoederen/natuurgebieden. Letterlijk voor ieder wat wils. Zowel voor gezinnen met jonge kinderen als voor ouders met pubers.

Screenshot 2014-04-16 at 20.03.00Wat er prettig is, is dat bij iedere tip duidelijke informatie te vinden is over bijvoorbeeld openingstijden en prijzen. Je hoeft dus niet het internet op wanneer je iets leuks ziet staan in het boekje, om te kijken waar het precies is en wat het kost. Screenshot 2014-04-16 at 20.03.29Ook staan er bij iedere omschreven tip, extra tips voor dingen in de directe omgeving, variërend van een leuk park tot een restaurantje waar je warme chocolademelk kunt drinken en van een molen die te bezichtigen is tot een maisdoolhof.

Dit is echt een boekje om in de auto te leggen zodat je een familiebezoek elders in het land, kunt combineren met één van de tips over iets wat in die omgeving leuk is om met je kind(eren) te doen. En natuurlijk is het heerlijk om voor je vakantie, wanneer je besluit deze in eigen land door te brengen, of bij de zuiderburen, te kijken wat er allemaal in de omgeving te beleven valt.

Kidsproof Dagje Uit (in Nederland en vlak over de grens)
Stephanie Bakker, Carmen Verheijen, Fee van ’t Veen, Roos Stalpers, Nathalie Paak
Paperback, 192 pagina’s, Mo’Media
Bestel dit boek hier >>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Bezoek aan Burgers’ Zoo

Afgelopen zondag 5 juni mochten wij voor Trotsemoeders naar Burgers’ Zoo. De weersvoorspellingen waren niet …

Share
Share