Muis wil naar huis

muis wil naar huisDe dieren in deze drie vrolijke AVI-boekjes maken van alles mee. Aap Kees slingert in het bos van tak naar tak en toont zijn kunsten. Beer Wim zit pas stil als hij heeft gegeten, muis zoekt de weg naar huis en slang weerstaat de grappen van leeuw.

Recensie
DSC01919
Korte verhaaltjes met mooie kleuren illustraties sieren dit boek. Als beginnende lezers dit boek openslaan, zullen ze al gauw geneigd zijn om dit boek te gaan lezen. De korte zinnen en de afbeeldingen nodigen echt uit om te lezen.

Toen mijn dochter – die in groep 3 zit en bezig is met leren lezen – dit boek zag, begon ze er gelijk in te lezen. De verhaaltjes vind ze erg leuk en het lezen in dit boek gaat haar goed af. Het boek vond ze zo leuk dat ze dit boek in één keer heeft uitgelezen.

Ze vond het erg jammer dat het boekje niet wat dikker was, want ze had graag nog verder willen lezen in dit boek. Maar gelukkig had ik nog een boekje achter de hand van deze serie; ‘Slang, waar zit je wang?‘. Ook dit boekje mochten we namelijk voor TrotseMoeders.nl recenseren. En zo kon ze toch nog heerlijk doorlezen.

Muis wil naar huis‘ is net als de rest in deze serie een absolute aanrader voor alle beginnende lezers!

Muis wil naar huis – Fiona Rempt
Bekijk op bol.comLeesboek, AVI-M3, leren lezen, zelf lezen.
Hardcover, 29 pagina’s, Uitgeverij Moon
Bestel dit boek hier >>>>

Bekijk op bol.comLees hier onze recensie van “Slang, waar zit je wang?”, een AVI-E4 boek uit dezelfde serie >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share