Outfittery, een nieuw concept van online mannenkleding shoppen – review

outfittery-mannen-kleding-copyright-trotse-vaders-1Veel mannen trekken ’s morgens een broek en een trui of shirt aan en zijn daarmee klaar voor de dag. Wanneer ze werkzaam zijn op kantoor, is het ook wel een pak met een overhemd en een stropdas, of een nette broek, shirt en jasje. Of de kleuren en prints een beetje bij elkaar passen ontgaat ze veelal en zelf opmerken dat ze nieuwe kleding nodig hebben is iets wat meestal ook niet spontaan gebeurt. En dan komen wij, de partners, om de hoek kijken….

Maar, hoe leuk we het ook vinden om te shoppen en hoe gezellig een dagje naar de stad met een vriendin kan zijn. Wanneer je een man voorstelt om samen nieuwe kleding voor hem te gaan kopen, of gezellig samen te gaan winkelen, is zijn reactie vaak dusdanig dat ook jij er geen zin meer in hebt…

Natuurlijk kun je zelf kleding kiezen, en zal hij het soms ook gewoon aantrekken, maar toch…. je zou best eens willen dat hij meebeslist of eens iets heel anders probeert. En dan is Outfittery een optie! En nee, ik heb geen aandelen, maar ik vind het wel een prachtig concept!

outfittery-mannen-kleding-copyright-trotse-vaders-4 outfittery-mannen-kleding-copyright-trotse-vaders-3

Hoewel mijn eigen man het wel gezellig vind om te gaan winkelen, heb ik toch Outfittery eens uitgeprobeerd. Met drie kinderen is rustig kleding passen niet echt handig… outfittery-mannen-kleding-copyright-trotse-vaders-2Bij Outfittery winkel je online, maar je bestelt niet zomaar kleding. Je geeft aan welke style je aanspreekt en wat de maten zijn en daarna krijg je een datum en tijd waarop je door een heuse stylist gebeld wordt.

Ik werd door Style Expert Ramon gebeld, keurig op het afgesproken tijdstip en had een aangenaam gesprek waarin hij probeerde een wat beter beeld te krijgen van wat de wensen waren, wat wel (een jasje) en echt niet (drukke prints) bij mijn man past en andere bijzonderheden. Op basis van deze informatie zou hij twee outfits samenstellen en toesturen.

outfittery-mannen-kleding-copyright-trotse-vaders-1En ja hoor, we kregen een enorme doos toegestuurd, door de kinderen meteen tot ‘schatkist’ gebombardeerd. Daarin zaten twee uitgebreide sets van kleding, inclusief schoenen en riem, die inderdaad allebei geschikt waren voor mijn man. Er zit ook een duidelijke prijslijst bij, zodat je direct ziet wat het gaat kosten wanneer je bepaalde items houdt.

Uit alles wat in de doos zit, mag je dan zelf een keuze maken (en dat is lastig, want eigenlijk was alles wel leuk en inderdaad zaten er andere kleuren en combinaties tussen dan ik zelf gekozen zou hebben die wel heel leuk waren, zoals die paars-achtige trui met het bijpassende overhemd). Je kunt natuurlijk ook een aantal items uit outfit 1 met items uit outfit 2 combineren en uiteindelijk kruis je aan wat je toestuurt.

outfittery-mannen-kleding-copyright-trotse-vaders-2 outfittery-mannen-kleding-copyright-trotse-vaders-8

Zowel de verzending als de retourzending zijn zonder kosten, het persoonlijke advies is gratis, je betaalt alleen voor de kleding die je houdt.

outfittery-mannen-kleding-copyright-trotse-vaders-11 outfittery-mannen-kleding-copyright-trotse-vaders-12

Mijn man heeft op deze manier een aantal leuke, nieuwe kledingstukken, waarbij ook een outfit in een kleur die hij nog niet eerder had. En het was leuk, leuk om persoonlijk advies te krijgen, en leuk om zelf een keuze te maken uit een ‘schatkist’ vol mooie kleding en accessoires.

Wil je het eindresultaat zien? Klik dan hier >>>>

Wil je zelf een keer gratis persoonlijk advies van een Nederlandse stylist en vrijblijvend zien welk gepersonaliseerd advies tot welke tailored outfit leidt, klik dan hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hoe vind je een unieke beker?

Koffie meenemen voor onderweg in een koffiebeker is voor veel mensen de ideale oplossing om …

Share
Share