Bugaboo Cameleon 3

In september komt de nieuwste kinderwagen van Bugaboo op de markt. Deze is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van kinderwagens. Het is namelijk een lichte en compacte multi-terrein kinderwagen die als extra ook nog eens een roterende draagbeugel heeft. Zo heb jij je kindje binnen no-time uit de kinderwagen, maar deze kan het zelf niet open maken.

Deze kinderwagen kun je overal mee naar toe nemen en is geschikt voor baby’s en peuters. Zo gaat deze kinderwagen jaren lang mee. Het heeft de speciale naam ‘Bugaboo Cameleon 3’ gekregen. De vorige versies waren al handig in gebruik maar nu is deze nog verder aangepast en dus nóg handiger. Het maakt dus niet uit waar je naar toe gaat of hoe je er komt, de Bugaboo Cameleon 3 past zich gemakkelijk en snel aan, in iedere situatie.

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Mannen shoppen fanatieker dan vrouwen bij zwangerschap

Dit had je waarschijnlijk niet verwacht. Als het gaat om kopen van babyspullen tijdens een …

Share
Share