The Zelfs Paddenstoel Zweefmolen [recensie]

the zelfs paddenstoel zweefmolenLaat drie van je middelgrote Zelfs zweven in een spannende attractie die je kent uit de TV-serie. Moet je kijken hoe hun haar wappert! De paddenstoel Zweefmolen wordt geleverd met de exclusieve middelgrote Zelf Ribbita, instructieblad en een bedeltje.

Recensie:
Zodra ik de doos met The Zelfs Paddenstoel Zweefmolen zie moet ik aan mijn eigen jeugd terugdenken. Hoewel de naam “The Zelfs” bij mij compleet nieuw is, doet het poppetje met zijn lange gekleurde haar denken aan de kleine trollen die ik vroeger had om mee te spelen. Wanneer ik meer informatie over The Zelfs op zoek, kom ik er achter dat er ook een TV-serie van bestaat, maar deze is zowel bij mij als bij mijn dochter onbekend. Toch blijkt mijn dochter The Zelfs wel te kennen, want ze roept direct dat die zo grappig zijn.

The Zelfs (3)Het duurt even voordat ik de paddenstoel zweefmolen helemaal los gehaald heb uit de doos, maar dan kan het testen eindelijk beginnen. De paddenstoel is een zweefmolen waar drie Zelfs plaats kunnen nemen. De Zelfs kunnen zelf niet zo heel veel, ze kunnen staan of zitten, maar je kunt vooral ook eindeloos met hun haren bezig zijn. De stoeltjes in de zweefmolen zijn zo gemaakt dat de leuningen van de stoeltjes over de benen van de Zelf klemmen, zodat deze tijdens het ronddraaien niet er uit valt.

The Zelfs (2)Wat ik zelf erg prettig vind is dat er geen toeters en bellen op de zweefmolen zitten. Je moet gewoon bovenaan de paddenstoel ronddraaien en verder is er geen licht, geluid of een ander op batterij-werkend iets bij. Persoonlijk vind ik dat wel een pluspunt, omdat ik vind dat dit de creativiteit op speelgebied toch meer stimuleert dan gewoon een stuk speelgoed dat van alles doet als je een knopje aan zet.

Mijn dochter speelt veel met kleine poppetjes (zoals bijvoorbeeld Playmobil) en verzint daar dan ook hele verhalen bij. Dat gebeurt ook direct met deze Zelf die heerlijk naar de kermis gaat. Maar al snel blijkt dat ook Playmobil poppetjes prima passen in de stoeltjes van de zweefmolen, dus ook daarvoor wordt deze paddenstoel gebruikt.

The ZelfsOp de zijkant van de doos zie ik staan dat het om een Kikker-Zelf gaat met de naam Kikita. Er staat ook een kleine biografie over deze Zelf op de doos, zo kom ik te weten dat ze dol is op Kwaaktaart en jarig is op Waterdag. Het bedeltje dat er bij zit is een plastic groene kikker (plat) aan een zwart koordje. Daar wordt overigens bij ons thuis niet veel mee gedaan nadat deze bekeken is. Het is een leuk dingetje voor bijvoorbeeld aan de fietssleutel.

The Zelfs Paddenstoel Zweefmolen is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar en dat lijkt me een prima leeftijdsindicatie. Uiteraard zal je kind – als deze eenmaal speelt met The Zelfs – steeds weer andere Zelfs willen hebben, zeker als ze weten hoe groot de keus is. Mijn dochter is daar gelukkig heel makkelijk in, daar spelen allerlei verschillende poppetjes rustig met elkaar, dus deze Zelf loopt rustig tussen de Playmobil poppetjes.

Ik vind dit product zeker een aanrader voor kinderen en ook voor ouders is het wel prettig dat het speelgoed eens geen licht of geluid maakt. Speelgoed zoals speelgoed is bedoeld: het creatief laten spelen van kinderen, die spelenderwijs heerlijk hun eigen avonturen bedenken!

The Zelfs – Toadstool – Paddenstoel Zweefmolen
Bekijk op bol.comZweefmolen inclusief Zelf en bedeltje, BOTI
The Zelfs Paddenstoel Zweefmolen bestel je hier >>>>

the zelfs paddenstoel (3)

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …