Even voorstellen: Trotse Moeder Margreeth

even-voorstellen-trotse-moeders-margreethOp onze oproep aan zwangeren en meerlingmoeders om zich te melden wanneer ze het leuk vinden om hun persoonlijke verhalen te delen op TrotseMoeders.nl kwamen een heleboel enthousiaste reacties binnen. Een aantal moeders heeft inmiddels al een eerste blog geschreven, maar voor die gepubliceerd gaan worden, gaan we ze eerst voorstellen. Hier is het de beurt aan Trotse Moeder Margreeth. Ze stelt zichzelf kort voor:

“Zo, een tweeling, druk zeker?” Als ik toch eens een euro had gekregen iedere keer dat iemand dat tegen me heeft gezegd… Dan had ik genoeg geld opgehaald voor de schoonmaakster, denk ik.

Maar nee, ik heb het niet druk. Ik ben Margreeth, bijna 30 (waaaaah, help!), en sinds april 2014 moeder van twee dames, Willemijn en Frederique. Ik ben getrouwd, woon in Amersfoort en heb mijn eigen toko in journalistiek en tekstschrijverij. Ik werk zo’n drie dagen per week op onregelmatige tijden buiten de deur en een dag thuis. De vijfde werkdag besteed ik aan het Meerlingen Magazine van de Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen (NVOM). Daar ben ik de hoofdredacteur van.

Dat lekker volle leven weten manlief en ik vol te houden dankzij onze fantastische, geweldige, fijne au pair Sara. Haar flexibiliteit en inzet maakt dat ik ook lekker mijn werk kan doen. En zelfs nog energie overhoud om columns te schrijven voor trotsemoeders.nl.

Als moeder zou ik mezelf omschrijven als niet al te moeilijk, een beetje chaotisch, soms wat ouderwets, maar vooral met een hele berg liefde. Televisie hebben we niet, de verse maaltijd is het belangrijkste moment van de dag en iedereen gaat op tijd naar bed. Dat zijn onze standpunten en verder zoeken onze meiden het maar lekker uit. Als ze buiten een plasje regenwater hebben ontdekt, moeten ze daar maar lekker in slaan, we hebben niet voor niets een hele dure wasmachine.

even-voorstellen-trotse-moeders-margreeth-tweeling

Mijn columns op Trotse Moeders zullen vooral gaan over onze tweeling en het tweelingzijn. Heb je een specifieke vraag of onderwerp, laat het me weten! Ik heb er ook allemaal helemaal geen verstand van, maar ik kan het in elk geval wel leuk opschrijven.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Met de tweeling in Frankrijk – verslag [deel 4]

Het vierde en laatste verslag van onze vakantie op camping Aux Rives du Soleil in …