boek empowered women van Eve & Lilith

Inspirerende vrouwen

In het boek Empowered Women maak je kennis met vrouwen die openhartig vertellen over de thema’s die een rol spelen in hun leven, de dilemma’s die zij ontmoeten op hun weg en de keuzes die zij maken. Zij vertellen hoe ze tot die keuzes zijn gekomen en welke barrières zij hebben moeten overwinnen om hun doelen te bereiken. Maar ook: hoe zij zich in de loop der jaren hebben ontwikkeld en welke gebeurtenissen daarbij een rol hebben gespeeld. Stuk voor stuk sterke vrouwen die ook een kwetsbare kant hebben en deze aan iedereen durven te laten zien. Dat geeft de verhalen extra lading. Het resultaat is een positief boek met herkenbare portretten. Een inspiratiebron voor elke vrouw die worstelt met dilemma’s en keuzestress.

Recensie

Het boek Empowered Women is een echt zo’n boek dat je op je salontafel hebt liggen en af en toe er eens bij pakt. Het boek zit vol prachtige foto’s; een plezier om naar te kijken.De foto’s maken je nieuwsgierig naar de vrouwen op de foto’s. En dan kom je op nog interessanter terrein. De verhalen en interviews van de geportretteerde vrouwen zijn niet alleen leuk om te lezen, maar vooral ook interessant, inspirerend en bij tijd en wijlen spannend. Het zijn allemaal vrouwen zoals jij en ik. Moeders en vriendinnen die vertellen over hun familie, het moederschap, werk en spiritualiteit. Herkenbare verhalen waar we tegelijkertijd veel van kunnen leren. Een boek dat elke vrouw moet hebben!

Empowered Women – Van Straten-Mazereeuw & De Vries
Inspiratie boek, hardcover, 159 pagina’s, Eve & Lilith

 

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Inspiratie voor decoratie in de kinderkamer

Is het tijd om de slaapkamer van je kind eens in een nieuw jasje te …

Share
Share