Het perfecte leven van mevrouw Parrish

Heerlijk: in een boek beginnen waarvan je verwacht dat het redelijk voorspelbaar is, maar wat goed genoeg geschreven is om lekker ontspannen te lezen in de vakantie. En dan er achter komen dat het verhaal heel anders in elkaar zit dan je dacht……

Het verhaal
Amber Patterson heeft er genoeg van om voor elke cent te moeten ploeteren. Ze wil veel meer: geld, macht, glamour. Zoals Daphne Parrish, die getrouwd is met een succesvolle zakenman, in weelde baadt en veel aanzien geniet. Waarom heeft zij alles en Amber niets?

Ze besluit Daphne van haar troon te stoten en niet te rusten voor ze haar man en al haar bezittingen heeft ingepikt. Dat Amber om dit te bereiken zal moeten liegen en bedriegen, vindt ze geen bezwaar. Ze heeft namelijk maar één doel: zelf het perfecte leven van mevrouw Parrish leiden. Maar is Daphnes leven echt zo perfect als Amber denkt?

Mening
Het perfecte leven van mevrouw Parrish is geschreven door twee zussen: Lynne en Valerie Constantine. Ik kan me er weinig bij voorstellen, samen een boek schrijven, maar een heleboel succesvolle duo’s zijn hen al voorgegaan en ook ditmaal blijkt het een prima combinatie: het boek is goed geschreven, spannend en verrassend.

Uiteraard ga ik de verrassing niet verklappen, dat zou jammer zijn. Beter is om dit boek zelf te gaan lezen, het zal je niet teleur stellen. Het inkijkje in het leven van enorm rijke mensen, het meekijken naar hoe iemand haar leven zo inricht dat ze doelgericht afgaat op wat ze wil: de plaats van Mrs. Parrish innemen. Meegaan in de emoties van de betrokkenen en proberen te zoeken naar wat hen drijft. Het maakt dat Het perfecte leven van mevrouw Parrish intrigeert vanaf de eerste pagina.

Ik kon dit boek niet wegleggen. Gelukkig had ik vakantie en kon ik het me permitteren om door te lezen, want met name wanneer je in het tweede deel van het boek begint, wil je echt weten hoe het verder gaat. Aanrader!

Het perfecte leven van mevrouw Parrish – Liv Constantine
Paperback, 414 pagina’s, uitgeverij HarperCollins
Bestel dit boek hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Het achtste boek

Het achtste boek werd aangekondigd als een ècht originele thriller. Ik ben benieuwd…. Inhoud Dertig …