De producthoezen van UKJE

Dan heb je zulke mooie producten in huis voor je baby, dan valt de stoffering hiervan best een beetje tegen. Een saaie effen kleur… Daar komt nu verandering in met de producthoezen van Ukje! Zij hebben namelijk perfect zittende hoezen voor de BabyBjörn wipstoel en Stokke Newborn set. Zo maak je in een handomdraai van je wippertje of Newborn set een hip en persoonlijk meubelstuk voor je kindje.

De producthoezen van Ukje zijn gemaakt van 100% katoenen stoffen met verschillende vrolijke dessins. De hoezen sluiten perfect aan op je wipstoel of newborn set en zijn makkelijk er omheen te doen. Ze kunnen probleemloos gewassen worden in de wasmachine (op 40 graden) en de hoezen voor de wipstoel zijn zelfs aan twee kanten te gebruiken. Je gebruikt bovendien steeds de originele veiligheidsriempjes van het product zelf, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken!

De hoezen komen in vele kleuren en motieven. Ideaal om je BabyBjörn wipstoel of Stokke Newborn set aan te passen op je eigen stijl en smaak. Of om natuurlijk een tweedehands weer als nieuw eruit te laten zien!

Kijk voor meer informatie op www.ukje.nl>>
Lees hier onze recensie over de BabyBjörn wipstoel hoes>>
Lees hier onze recensie over de Stokke Newborn set hoes>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

JetKids™ van Stokke® BedBox® – van meerijd-kinderkoffer tot vliegtuigbed

Ik heb twee keer gevlogen toen mijn oudste zoon nog maar klein was. Beide keren …

Share
Share