Speelgoed van het Jaar 2021 – spel – Escape Room The Game: Escape Your House

Escape Room The Game: Escape Your House is Speelgoed van het Jaar 2021 in de nieuwe categorie familiespel. Althans…. dit spel maakt kans op deze ultieme titel, je kunt nog stemmen tot 25 oktober 2021 via de website van Speelgoed van het Jaar. Er zijn in die categorie 3 spellen waarop je kunt stemmen. Daarmee bepaal je mede wat familiespel van het Jaar 2021 wordt en… je maakt kans op mooie prijzen!

Omschrijving
Ga de uitdaging aan in 6 spannende missies! In elke missie heb je 15 minuten om uit je huis te ontsnappen. Werk samen om de puzzels op te lossen die in het hele huis zijn achtergelaten, zodat jullie uiteindelijk de ‘Meestersleutel’ voor het ‘Super Slot’ kunnen vinden!

  1. Transformeer jullie huis in de locatie van de missie
  2. Werk samen, los puzzels op en vind sleutels
  3. Open deuren en ontsnap binnen 15 minuten tijd !

Speelbaar in ieder type woning

Het ‘SuperStiekeme SpionnenTeam’ (SSST) is een geheime organisatie die de wereld beschermt tegen gevaren. Een van de belangrijkste eigenschappen van spionnen is dat ze niet opvallen. En wat valt er nou minder op dan een lieve, onschuldige familie of een groepje enthousiaste vrienden? Precies daarom is het SSST op zoek naar jullie!

Bekijk / bestel dit familie-spel hier >>>>

Mening
Ik kan niet wachten tot ik dit spel met de kinderen kan gaan spelen. Eindelijk een Escape Game voor het gehele gezin, inclusief kinderen vanaf een jaar of 8. En dat in je eigen huis, hoe leuk is dat!

Het lijkt me spannend en vooral gezellig om deze uitdaging samen aan te gaan, echt fijn dat er nu een spel-versie is als familie-spel, we hebben er naar uit gekeken.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Big Brain Academy: Knappe Koppen voor Nintendo Switch [recensie]

Deze Trotse Moeder heeft nu een keer een game om helemaal zelf te spelen: Big …