Stuntshow Excalibur in Avonturenpark Hellendoorn

In de zomer van 2011 presenteert Avonturenpark Hellendoorn de familie stuntshow exalibur. Dappere paarden, stoere ridders en spannende stunts. Excalibur laat jong en oud op het puntje van hun stoel zitten! De show bestaat uit een gevarieerd gezelschap van nationale en internationale castleden en speciaal getrainde stuntpaarden.

De show
In de show Excalibur beleef je het avontuur van Koning Arthur’s magische zwaard. Excalibur gaat over twee kinderen, Sanne en Tim, die de ruïne van een oud kasteel ontdekken. Door het uitspreken van een oude spreuk komt de legende van het zwaard Excalibur tot leven. En daarmee ontwaakt een wereld van stoere ridders en magische tovenaars. In de strijd tussen goed en kwaad wordt de moed van de tieners op de proef gesteld.

Deze unieke stuntshow zit boordevol stoere ridders, dappere paarden en special effects. Excalibur is van 9 juli tot en met 4 september 2011 dagelijks te zien, de show duurt 30 minuten. Excalibur wordt meerdere keren per dag vertoond en is gratis toegankelijk voor alle bezoekers van het park. De show is geschikt voor het gehele gezin en volgens eigen zeggen een echte aanvulling op het dagje uit in Avonturenpark Hellendoorn.

In de show Excalibur beleef je het avontuur van Koning Arthur’s magische zwaard. Excalibur gaat over twee kinderen, Sanne en Tim, die de ruïne van een oud kasteel ontdekken. Door het uitspreken van een oude spreuk komt de legende van het zwaard Excalibur tot leven. En daarmee ontwaakt een wereld van stoere ridders en magische tovenaars. In de strijd tussen goed en kwaad wordt de moed van de tieners op de proef gesteld.

Deze unieke stuntshow zit boordevol stoere ridders, dappere paarden en special effects. Excalibur is van 9 juli tot en met 4 september 2011 dagelijks te zien, de show duurt 30 minuten. Excalibur wordt meerdere keren per dag vertoond en is gratis toegankelijk voor alle bezoekers van het park. De show is geschikt voor het gehele gezin en volgens eigen zeggen een echte aanvulling op het dagje uit in Avonturenpark Hellendoorn.

 

Share

About Vera

veradekkers@hotmail.com'

Check Also

Met 4 pubers naar Avonturenpark Hellendoorn [verslag]

“Gewoon” een dagje weg is al een tijd geleden. Doordat we ons aan de richtlijnen …

Share
Share