Dit is allemaal genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de categorie 12 t/m 17 jaar

Kinderen van 12-17 jaar maken een boel veranderingen mee: puberteit, overstap naar de middelbare school, vakkenkeuze en beroepskeuze. De weg richting volwassenheid is ingeslagen.Belangrijk dus om te blijven spelen, want dat is een gezellige manier om contact te maken en een leuke manier om theoretische kennis in de praktijk te brengen.

Spelen is op iedere leeftijd leuk. Leren van spelen doe je vooral wanneer je ergens met plezier mee speelt! Wil je weten wat de ontwikkelingspsycholoog van het genomineerde speelgoed vindt, klik dan <hier>

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 12 t/m 17 jaar: Nikko Air Race Vision 220 FPV Pro

De eerste, toegankelijke First Person View (FPV) race drone waarmee je je volledig in de race waant met professionele 5.8GHz video overdracht: zonder beeldvertraging! Door de meegeleverde bril zie je wat jouw drone ziet, direct en zonder vertraging! 4 videokanalen voor races met meerdere spelers. De drone is uitgerust met multi-kleuren LED’s die kunnen worden ingesteld op een specifieke kanaal-kleur, voor gemakkelijke herkenning tijdens de race. Neem je race met video op en neem foto’s met de meegeleverde micro SD kaart. Met 3 ervarings-instellingen van Beginner tot Pro. Instelbaar snelheidsniveau (tot 40+ km/u) en aanpasbare Beta-Flight software die zelfs de meest ervaren piloot veel vliegplezier zal geven! Met niet minder dan 16 ingebouwde stunts die kunnen worden geactiveerd met één knop zoals bijvoorbeeld flips, rollen, dwars-as rollen en spins.

Nikko Air Race Vision 220 FPV Pro (Toystate Europe) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 12 t/m 17 jaar: Machiavelli Deluxe

Het intrigerende kaartspel Machiavelli met 2 uitbreidingen in 1 doos! Deze nieuwe editie van het populaire kaartspel Machiavelli bevat het herziene basisspel inclusief de 15 actiekaarten, de uitbreiding “De donkere landen” en een volledig nieuwe set “De donkere figuren”. In Machiavelli kruip je elke ronde in de huid van een ander karakter. Dat geeft je speciale eigenschappen, waarmee je de andere spelers kunt manipuleren. Bluf en finesse zijn vereist om veel goud te verzamelen en daarmee gebouwen in je eigen stad te bouwen. Wie uiteindelijk de stad met de meeste punten heeft, wint het spel. De karakter- en gebouwenkaarten uit het basisspel en “De donkere landen” zijn opnieuw bekeken en herschreven. Deze bieden naast de nieuwe kaarten van “De donkere figuren” enorme variatie en speelplezier. Machiavelli Deluxe zit vol bluf en intrige en is bij uitstek geschikt om met 5 of meer spelers te spelen, maar is ook ontzettend leuk met kleinere spelersaantallen.

Machiavelli Deluxe (999 Games) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 12 t/m 17 jaar: Sky Viper Stunt Drone Builder

Een drone voor binnen en buiten die geschikt is voor elke piloot. Door de zeer goede stabiliteit krijg je een geweldige vliegervaring en haal je tot wel 32 km/uur. De drone heeft 3 verschillende snelheden en kan automatisch opstijgen, zweven en landen. Bereik: 50 meter / 4x AAA batterij niet ingebrepen.

Sky Viper Stunt Drone Builder (Goliath) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 12 t/m 17 jaar: 30 Seconds Everyday Life

De spelers vormen teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Weet jij bijvoorbeeld moederskindje, gehoorapparaat of adrenalinekick uit te leggen zonder deze woorden te benoemen? Maar pas op de zandloper, want je hebt maar 30 Seconds! Hoe meer begrippen je teamgenoten raden, des te meer velden jouw team op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Bereikt jouw team als eerste de finish? Doordat er in deze speciale editie begrippen zitten die in het leven van alledag voorbijkomen, is 30 Seconds Everyday Life ook geschikt voor jongere kinderen!

30 Seconds Everyday Life (999 Games) bestel je hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Leukste bordspellen voor het hele gezin

Wanneer de donkere dagen aanbreken, zitten we allemaal meer binnen dan anders. De bijzondere omstandigheden …

Share
Share