Zin in: vakantie in Frankrijk!

Ons gezin houdt van kamperen. Mijn oudste zou het liefst met een rugzak de natuur in trekken en ‘survivallen’, mijn tweeling wil graag ruimte om te spelen: water, veldje om te badmintonnen etc. Zelf vind ik het fijn om hen een totaal andere omgeving te laten zien. Andere natuur, andere taal. En ik houd van zon en warmte!

Voor de zomervakantie 2019 heb ik volgens mij de perfecte vakantieplek gevonden: camping Aux Rives du Soleil. Wel wat verder rijden dan we gewend zijn als gezin (Bourgogne), maar dan heb je ook wat!

Een camping met zwembad en speelweide die aan een riviertje ligt. Beter kan het niet: mijn oudste houdt van vissen, mijn dochter en ik zijn dol op kanoën! Met mijn jongste zoon kan ik mooie wandelingen maken en oefenen met het spreken van Frans (hij zit in de brugklas en krijgt Franse les).

Er is in de zomervakantie een animatieteam voor de kinderen en de omgeving leent zich ook voor fietstochten. En verder is er het genot van kamperen. Helaas niet meer in een tent vanwege mijn bekkeninstabiliteit, maar een mooie stacaravan is geen straf 😉

We kijken er als gezin enorm naar uit en zullen natuurlijk verslag doen van onze bevindingen!

Wil je ook naar ANWB camping Aux Rives du Soleil met je gezin? Klik dan <HIER> voor informatie over de mogelijkheden. En laat weten wanneer je komt, dan kunnen we samen koffie drinken!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Ben jij klaar voor het strand in 2022?

Lekker naar het strand? Vergeet deze dingen niet Ben jij al klaar voor het strand …

Share
Share