Zing mee met Pim & Pom – recensie

IMG_4926Wauw, dit kwam echt even als een mooi geschenk uit de hemel vallen. Xavi had namelijk net te horen gekregen dat hij gezellig met z’n nichtje en oma naar de film van Pim & Pom zou gaan, Het Grote Avontuur. En nu hadden we dan dit mooie boek met cd gekregen zodat we al in de stemming konden komen.

IMG_4913’s Ochtends bij het aankleden hadden we speciaal zijn Pim & Pom ondergoed uit de kast getrokken en helemaal blij gingen we naar de liedjes luisteren.

Op de cd staan vijf liedjes uit de film, gezongen door o.a. Acda en de Munnik, Do en Huub van der Lubbe. Verder vind je op de cd zeven liedjes over Pim & Pom, gezongen door niemand minder dan Georgina Verbaan. Tijdens het luisteren naar de liedjes moest ik in het boek aanwijzen waar we waren en hij neuriede al wat mee.IMG_4927

Toen hij terugkwam van de bioscoop en had verteld dat het een héle leuke film was, maar wel een beetje zielig , kon ik de liedjes wat beter plaatsen. Wij vonden ze namelijk niet heel uitgesproken vrolijk , maar het paste blijkbaar wel heel goed bij het verhaaltje uit de film.

Voor de kinderen die zelf al een instrument bespelen is het leuk om de liedjes zelf te spelen omdat alle bladmuziek er in staat. En ook de liedteksten en afbeeldingen uit de film staan erin. Dus smeer die stembanden en zing mee!

Zing mee met Pim & Pom
Uitgeverij Rubinstein, in samenwerking met Fiep Amsterdam
CD bevat 12 liedjes, waarvan 5 uit de film, boekje heeft 48 pagina’s
Bestel deze CD+boek+bladmuziek hier >>>>

 

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Oogjes open en snaveltjes toe: première van De Fabeltjeskrant Film [verslag]

Nou…. helemaal snaveltjes toe hoeft niet hoor. Er werd volop gelachen en grappen werden herhaald …