Santa Buddies; de vrienden vieren Kerstmis

De zoon van Kerst Pootje, Puppy Pootje wil graag een gewone pup zijn in plaats van op de Noordpool bij de Kerstman te moeten wonen. Hij ontsnapt bij het ophalen van de post en gaat op zoek en vindt echte gewone puppy’s. Met deze buddy’s beleeft hij een flink aantal avonturen. Inmiddels gaat het op de Noordpool niet goed. De rendieren van de Kerstman krijgen de griep en alle energie lijkt te verdwijnen door het smelten van de Kerstpegel. Het is van groot belang om het kerstgevoel weer terug te krijgen en dat kan alleen als Puppy Poot weer terug is op de Noordpool.

Recensie
Santa Buddies
is een film vol van het belang van de Kerstgedachte, uitgedragen door een stel erg lieve hondjes. Een garantie voor succes en dat is het zeker. Voor kinderen een film om ademloos naar te kijken. Voor de vaders, moeders en grootouders een fijne film om tijdens de kerstdagen met zijn allen naar te kijken.  Behalve de hoofdfilm bevat de DVD een aantal extra’s zoals een Sing-Along met een aantal kerstliedjes. Al met al een aanrader voor kinderen

Share

About Irene

ahles@chello.nl'

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share