Burgers Zoo opent ‘Burgers Kids Jungle’

30 Maart vierde “Burgers Zoo”  haar 99e verjaardag. Reden voor een groot nieuw indoor-speeltuin ‘Burgers Kids Jungle’. De speeltuin is volledig overdekt. Dus voortaan kunnen kinderen ook bij slecht weer volop klimmen en klauteren in dierentuin Burgers Zoo.

De nieuwe speeltuin is vormgegeven als een Zuid- en Midden-Amerikaans jungledorp. Burgers Kids Jungle bestaat uit paalwoningen met touwbruggen, glijbanen en klimnetten. Maar ook onder de paalwoningen kunnen kinderen zich volop vermaken. Hier kunnen ze zich van eiland naar eiland verplaatsen. Voor de ouders is het misschien raadzaam om wel extra kleding mee te nemen…

Om kinderen veilig te kunnen laten spelen, zijn er aparte speelgedeeltes voor kleine en grote kinderen. Aangrenzend is er een terras waar ouders kunnen zitten. Vanaf dit terras kunnen ze de Burgers Kids Jungle goed overzien. Er is plek genoeg om ruim 300 kinderen tegelijk te laten spelen.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Burgers’ Zoo – beren, koraalduivels en vlinders [verslag]

We mochten voor trotse moeders naar Koninklijke Burger’s zoo. Wat een mooie dag om naar …

Share
Share