prentenboek van nicole de cock

Bout en Moertje

Bout de ezel en Moertje de muis zijn elkaars allerbeste vrienden en dus doen ze alles voor elkaar. Tenminste…
Moertje doet alles voor Bout. Maar doet Bout wel iets voor Moertje?

Recensie
Een ontroerend beeldverhaal van Nicole de Cock over de vriendschap tussen Bout de ezel en Moertje de muis. Soms lijkt de vriendschap niet helemaal in evenwicht, omdat Moertje het zorgende type is en Bout een dromerige flierefluiter, maar aan het eind van het boek zien we hoe muis mag slapen in het allerfijnste plekje van Bout. Dit boek leert je om niet alles op een goudschaaltje af te wegen en dat iets geven soms nog fijner is dan iets krijgen.

Bout en Moertje – Nicole de Cock
Prentenboek, 3+, hardcover, 32 pagina’s, Gottmer

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share