Gift guide voor girls

Zoek niet langer naar het juiste cadeau, maak het zelf! Ieder meisje weet: voor het geven van cadeaus geldt hetzelfde als voor het perfecte paar schoenen: ‘They have to be just right’. En soms is het vinden ervan een eindeloze zoektocht. Met deze Gift Guide voor Girls hoeft dat echter niet meer. In dit boek vind je voor elk type vriendin precies de juiste gift. Het staat vol met originele do-it-yourself-cadeaus en versierideeën, zodat je in no-time een persoonlijk, zelfgemaakt en perfect passend cadeau hebt om te geven.

Recensie
Gift guide voor girls is volgens mij een leuk boekje voor met name meiden in de middelbare schoolleeftijd. Maar ook jonge vrouwen en de moeders, die een beetje creatief zijn aangelegd, zullen zich kunnen vermaken met de gift guide.
Stop met eindeloze strooptochten door de stad op zoek naar het juiste cadeau. Nee, bedenk hoe jouw vriendin in elkaar zit en maak iets bijzonders voor haar. Originaliteit gegarandeerd, en nog passend en persoonlijk ook. In Gift guide voor girls vind je heel veel ideeën.

De gift guide beschrijft twintig verschillende soorten vriendinnen (sweet vriendin, social media vriendin, altijd op reis vriendin) en voor ieder van hen worden meerdere suggesties beschreven. Je cadeautje zal daarom zeker in de smaak moeten kunnen vallen (mits je de juiste vriendin kiest natuurlijk). Stap voor stap wordt het zelf maken van het cadeautje beschreven. Daarnaast zijn er sjablonen en werkbladen aan het boek toegevoegd, waar je volop gebruik van kunt maken.

Er is ook op knutselgebied voor elk wat wils: koekjes bakken, zelf lipgloss of scrubs maken, een reisdagboekje knutselen of spiegeltjes en armbandjes. De moeilijkheidsgraad varieert ook van snel en vrij simpel tot best bewerkelijk.
Helemaal zelf aan de slag met knutselen is nog wat hoog gegrepen voor onze kleuter, al probeert ze er op haar manier wat van te maken. Onze dame van 10 jaar kan met sommige dingen al helemaal zelf uit de voeten, bij andere dingen is ondersteuning van mijn kant nog wel wenselijk. De beschrijving is voor haar soms nog wat te summier. Maar het is natuurlijk wel heel gaaf om zelf taartjes van zeep te maken. En je hoeft het echt niet altijd weg te geven hoor! En ik? Ja, ik hou wel van dit soort boekjes. Qua leeftijd ben ik de doelgroep wel wat te boven, maar daar laat ik me niet door hinderen. Ik hou wel van wat fröbelen en knutselen. Zeker dingetjes zoals het reisdagboekje, de schattige doosjes en de lucky box vind ik erg leuk.

Het boek is vooral in roze uitgevoerd en past uitstekend bij de stijl van ‘My life is sweet’. Het ziet er leuk en verzorgd uit, met achterin verrassende en uitneembare extra’s. Eigenlijk is Gift guide voor girls op zich al een leuk cadeautje voor jonge meiden.

Gift guide voor girls – Jill Schirnhofer
DIY, paperback, 96 pagina´s, Tirion Creatief
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …