Kinderfeest bij Disney Nederland [verslag]

Tinkerbell_en_de_PiratenTer gelegenheid van de aanstaande première waren mijn tweeling en ik te gast op het hoofdkantoor van Disney Nederland. Met nog een aantal andere kinderen werd daar een fantastische feestmiddag beleefd, met als hoogtepunt dat zij als eerste in Nederland de nieuwste TinkerBell film: TinkerBell en de piraten mochten bekijken!

Screenshot 2014-04-11 at 11.18.08De mensen van Disney weten wat kinderen leuk en lekker vinden! In een vrolijk versierde kamer waren kleurplaten (van TinkerBell natuurlijk). Screenshot 2014-04-11 at 11.21.29

Er was allerlei lekkers (spekkies, chips, cake die de kinderen zelf mochten versieren met slagroom en snoepjes).

Er was een dame die de aanwezige jongens en meisjes prachtig schminkte wanneer ze dat wilden.
Screenshot 2014-04-11 at 11.19.48

Er was ook een “ballonnenman” die kunstiger ballonnen kon vormen dan ik ooit gezien heb, van een aapje wat zijn tong uitsteekt tot TinkerBell zelf, prachtig!

Screenshot 2014-04-11 at 11.21.46En dan natuurlijk de film, in de eigen bioscoop van Disney Nederland mochten we (met popcorn natuurlijk!) naar deze allernieuwste film kijken.

Natuurlijk verklap ik nog niet waar deze over gaat, de recensie komt volgende week, maar ik kan al wel zeggen dat hij heel erg leuk is!

Screenshot 2014-04-11 at 11.20.19Screenshot 2014-04-11 at 11.19.24De kinderen en ik hebben een heerlijke verwenmiddag gehad, en met een prachtige goody-bag gingen we dan ook tevreden weer naar huis waar in de auto de hele middag nog eens heerlijk naverteld en herbeleefd is.

Dank je, Disney, voor deze fijne dag!

 

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Nieuwe Downton Abbey film [informatie en trailer]

Toen ik naar de première van de eerste Downton Abbey film ging, had ik nog …