Extra weerstand met hulp van Berry de Vlierbes

sambucol-recensie-copyright-trotse-moeders-1Sambucol® is een natuurlijk kruidenpreparaat op basis van vlierbessen en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Een flesje siroop bevat het extract van maar liefst 1.000 vlierbessen. Dankzij de fijne smaak krijgen zo ook kinderen moeiteloos een gezonde dosis extra weerstand binnen en is iedereen klaar voor de winter.

Recensie
Het is moeilijk om iets over de werking van Sambucol te schrijven. Je kunt immers niet vergelijken of je kind(eren) zonder iedere dag een kruidenpreparaat te nemen minder of niet ziek zouden zijn geworden. Wat ik wel kan zeggen is dat het geen kwaad kan om het te gebruiken en dat vlierbessen boordevol vitaminen zitten.

sambucol-recensie-copyright-trotse-moeders-2Voor mij dus geen enkel probleem om Sambucol aan mijn kinderen te geven. Met het kwakkelweer in Nederland, dan weer droog en warm, dan weer nat, dan weer storm en soms erg koud, is wat extra hulp welkom! Ze eten gezond, krijgen voldoende fruit, maar er is niets op tegen ze wat extra’s te geven.

Het prettige aan Sambucol is dat het voor kinderen erg aantrekkelijk is gemaakt. Zowel de siroop als de ‘berensnoepjes’ smaken prima. Zo prima zelfs dat de kinderen bij mij komen vragen om nog een snoepje! Ze krijgen er één per dag, per kind en er is nog geen dag geweest waarop ze vergaten er om te vragen.

Nu maar hopen dat de virussen en bacteriën minder vat op hen zullen hebben!

Sambucol® is verkrijgbaar bij de zelfstandige drogist, apotheek, gezondheidswinkels en webwinkels. Zie voor meer informatie www.sambucolvlierbessen.nl

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De lessen van Beer

Wat een mooi boek is er verschenen: De lessen van Beer. De hardcover is zacht …

Share
Share