Pom Pom Wow kamerversierset [recensie]

pom-pom-wow-verpakking

Maak je wereld mooier door overal pompons op te doen! Maak landschappen, fantasievoorstellingen, unieke en complexe vormen, berichten (met letters) en meer!

Recensie
Mijn jongste dochter van tien werd helemaal enthousiast toen ze de Pom Pom Wow-doos zag. Heel toevallig had ze diezelfde dag een filmpje op YouTube gezien waarin een bekende YouTuber de Pom Pom Wow testte. Erg stoer natuurlijk als jij dat ook mag doen!!

pom-pom-wow-de-benodigdheden
Pom Pom Wow heeft verschillende knutselpakketten in verschillende prijsklassen. Hoe uitgebreider de set hoe duurder, dat zal geen verbazing wekken. Mijn dochter kreeg de kamerversierset. En die set bevat: zestig pompons inclusief bolletjes en plakstickers, een spiegel, vijf wasknijpers en een fotolijn, een mal voor een kleedje, verjaardagskaarten en die hangende pomponmallen.

pom-pom-wow-verschillende-onderdelen

Op zaterdagmiddag is mijn jongste vol enthousiasme aan de slag gegaan. Ik kon er nog op tijd heen rennen om wat foto’s te maken, vóórdat ze van start ging. Ik vind dat de set er compleet en verzorgd uit ziet. Er zit een duidelijke beschrijving bij van wat je allemaal kunt maken en hoe de pompons werken. Je zou namelijk (misschien) verwachten dat er kant-en-klare bolletjes bij zitten, maar dat is niet zo. Het zijn kleine staafjes met draadjes, waar een laagje vanaf gehaald moet worden na het opplakken (als ik het goed heb gezien). Het moge duidelijk zijn, een tienjarige kan volledig zelfstandig aan de slag met deze set (en volgens mij kinderen van iets jonger ook, een vijfjarige zal nog enige ondersteuning nodig hebben).

pom-pom-wow-spiegel-voor-en-na
Grappig, ik lees overal een leeftijdsindicatie voor de Pom Pom Wow knutselpakketten van vijf tot zestien jaar, maar jongste van tien heeft zich de set toegeëigend terwijl oudste van veertien er weinig interesse voor heeft. Dat zegt overigens meer over de interesses van mijn dochters dan over de pompons.

pom-pom-wow-spiegel-na

Het resultaat van de Pom Pom Wow kamerversierset is leuk en de kleurtjes van deze set (blauw, roze en paars) spreken mijn dochter en mij ook echt aan.

pom-pom-wow-kaart-hart-2 pom-pom-wow-kaart-hart-detail

De enige kritische kanttekening die ik wil plaatsen is dat dit soort sets vaak heel mooi en aantrekkelijk zijn, maar dat je uiteindelijk zo snel klaar bent met de inhoud. Op een gegeven moment is, in dit geval, het aantal pompons gewoon op en zul je op zoek moeten naar een aanvulling of een andere set om meer te kunnen maken.

pom-pom-wow-happy-kaart pom-pom-wow-bal

Het knutselplezier is groot, maar relatief kort. Overigens vind ik wel dat beschrijvingen steeds beter worden (maar het kan ook komen doordat mijn kinderen steeds groter en zelfstandiger zijn).

pom-pom-wow-bal-in-volle-glorie
Desondanks vind ik dat mijn dochter leuke dingen heeft gemaakt met de Pom Pom Wow kamerversierset. Vooral de bal vind ik erg mooi geworden. Die ga ik ook zeker goed bewaren voor de kerst.

pom-pom-wow-kaart-hart
En o ja, deze kaart met dat hart, daar zit aan de achterkant een magneet aan. Het is immers een kamerversierset en dat is leuk voor als je op je kamer een magnetisch prikbord hebt! Of op mijn afzuigkap, dat kan natuurlijk ook …

Knutselpakket kamerversierset – Pom Pom Wow
5 tot 16 jaar
Bestel dit knutselpakket hier >>>>

 

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Zo kleed je je eettafel gezellig aan voor het kerstdiner

De kerstdagen zijn weer in aantocht en dat betekent: het kerstdiner! Mag jij dit jaar …

Share
Share