Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen [recensie]

Screenshot 2014-02-14 at 18.31.07Wat een leuk idee, dacht ik direct, toen ik de cover van dit boek zag. En toen het recensie exemplaar arriveerde, was niet alleen ik enthousiast, maar ook mijn 7-jarige dochter die direct besloot dat we gingen kleuren voor “mama-tijd”.

Hoewel het een Kleurboek voor Volwassenen heet, is het heel geschikt om samen met je kind te kleuren. wanneer je kindje de “kras”-leeftijd voorbij is, vind ik dit boek zelfs nog beter geschikt om samen in te kleuren dan sommige kleurboeken voor kinderen, waar je eindeloos grote oppervlaktes aan het inkleuren bent. En er zitten ook leuke kleurplaten bij die kinderen aanspreken.

Mijn dochter koos voor de hondjes, en we hebben gezellig, samen op één stoel, tong uit de mond (bij mijn dochter dan) zitten kleuren. Ik was echt vergeten hoe leuk kleuren is. En zelfs een beetje verslavend, ik heb nu al zin om aan de volgende kleurplaat te beginnen.

Screenshot 2014-02-14 at 18.28.43

En ook wanneer je even “mindful” bezig wilt zijn, zou je dit kleurboek prima kunnen pakken om even iets heel anders te doen, even “verstand op nul”  en focussen op een kleurplaat. Heerlijk!

Screenshot 2014-02-14 at 18.29.13Screenshot 2014-02-14 at 18.28.22De kleurplaten zijn niet groot, dus echt goed te doen wanneer je even tijd tussendoor hebt en er is een grote verscheidenheid aan afbeeldingen zodat er altijd wel iets bij zit wat jou (of je kind) aanspreekt. Echt een aanrader!

Bestel het Kleurboek voor Volwassenen hier >>>>

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

4 tips om een leuke avond te organiseren met je kinderen

Kinderen zijn zeer creatief en verzinnen snel activiteiten waarmee zij zichzelf kunnen vermaken. Naast de …