edwin rutten

Nieuwe gezinstentoonstelling ‘Gelukzoekers’

edwin ruttenOp 29 Juni heeft Edwin Rutten de nieuwe gezinstentoonstelling geopend in het Geldmuseum. In het Geldmuseum in Utrecht weten ze het al lang. Maar ook voor iedereen daarbuiten is het antwoord op de vraag of geld gelukkig maakt nu binnen handbereik.

In de betoverende gezinstentoonstelling ‘Gelukzoekers’ geeft het Geldmuseum een kijkje in de wondere wereld van de geldrituelen. De bezoekers kunnen zich verdiepen in de ware magie van geld en er misschien wel zijn of haar geluk vinden.

Ook aan de jonge bezoekers is gedacht. Naast een magische beeld- & geluidsshow, diverse tovermunten en gouden muntjes die je aan het einde van de regenboog vindt, biedt het museum zijn bezoekers een kijkje in het pakhuis van Dagobert Duck waar zijn echte zwaarbeveiligde geluksdubbeltje is opgeslagen. Ook kan je je toekomst laten voorspellen en proberen het ware geluk te vinden.

Tijdens de zomervakantie organiseert het Geldmuseum in het kader van ‘Gelukzoekers’ tal van magische activiteiten voor kinderen. Voor meer informatie www.geldmuseum.nl.

Lees ook:
Thomas de trein in het theater
Durf jij ook op expeditie?
Efteling populairste dagje uit

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Sneak Preview: nieuwe serie Barbapapa!

De legendarische animatieserie Barbapapa keert in 2019 terug naar de televisie met een nieuwe 2D-serie …