Relatie met je plant

Je kunt vast moeiteloos opsommen waar je ideale partner aan moet voldoen, de nieuwe kinderkamer is een project waar je jezelf vol passie op stort; je kunt uren kunt besteden aan het uitzoeken van het juiste behang. Waarom dan niet bewust kiezen voor een nieuwe plant? Want welke plant past nu bij jouw huishouden?

Planten staan niet alleen gezellig in huis, ze hebben veel meer functies. Ze maken je blij of geven je troost. Wanneer je de plant koopt die bij je past, kunnen jullie samen een fijne, langdurige relatie tegemoet zien!

Hoe kom je tot jouw ideale plant?
Het is heel eenvoudig. Doe hier de Relatieplant test>> Deze test bestaat uit zes stellingen. Aan de hand van jouw antwoorden wordt een “matching type” vastgesteld. Voorbeelden zijn “de eenzame strijder”, “de diva” of “een rots in de branding”. Dan verschijnen de planten die voldoen aan jouw wensen en dus een perfecte match kunnen opleveren.  Leuke bijkomstigheid: er staat een beknopte omschrijving bij en hoe de plant graag verzorgd wil worden.

Had je altijd al groene vingers of ben je een laatbloeier? Je wordt gelukkig met een plant van Relatieplant! En als je jouw relatie “plantdurig” blijvend onderhouden? Bekijk dan het  handboek “Ik & Mijn Plant”. Want met een plant groeit er iets moois!

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Subsidieregeling voor NIPT als eerste test

Vanaf 1 april 2017 is de Niet Invasieve Prenatale Test (NIPT) beschikbaar als eerste test …

Share
Share