Nieuwe album van Kinderen voor Kinderen op nummer 1

Klaar-voor-de-start-Kinderen-voor-Kinderen-34Het nieuwste album van Kinderen voor Kinderen: “Klaar voor de Start΅ heeft de eerste plaats in de album top 100 van DutchChart weten te bereiken. Kinderen voor Kinderen verdringt hiermee Celine Dion van de eerste plaats. “Klaar voor de Start” is het 34ste album in de succesvolle reeks die al veel bekende liedjes, zoals “Op een onbewoond eiland” en “Ik heb zo waanzinnig gedroomd” heeft opgeleverd.

Hoewel de losse liedjes het altijd goed hebben gedaan, is het pas de tweede keer dat een album de eerste plaats in de top 100 bereikt. Het vorige album “Hallo Wereld” had vorig jaar de primeur.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

De leukste Sint Hits 2017

De eeuwenoude Sinterklaasliedjes zijn niet weg te denken uit onze samenleving, maar met de huidige …