Kids Choice Awards 2012

Vanaf morgen (24 februari) kan er gestemd worden voor de Kids Choice Awards 2012. Kinderen kunnen aangeven welke artiest zij het leukst vinden.  Dennis Weening, Gers Pardoel, Lieke van Lexmond en Pip Pellens gaan de strijd om de award met elkaar aan.

Maar niet alleen nederlandse kinderen kunnen stemmen ook Vlaamse kinderen mogen hun stem uitbrengen. De artiest die de meeste stemmen ontvangt vliegt op 31 maart naar Los Angeles om over de ‘orange carpet’ te lopen en de award in ontvangst te nemen.

Genomineerde in andere categorieën zijn onder andere Johnny Depp, Jim Carey, Daniel Radcliffe en Lady Gaga.

De Kids Choice Awards 2012 zal op 1 april worden uitgezonden om 18:30 uur op Nickelodeon. Maar niet alleen in Nederland is de show te zien. De show zal wereldwijd worden uitgezonden en op de tv te zien zijn bij meer dan 300 miljoen huishoudens.

Breng morgen dus snel je stem uit want wie weet gaat jou favoriete artiest wel naar Los Angeles. Stemmen kan op de website van Nickelodeon.

 

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Nick Jr winterbios: Paw Patrol Mighty pups [verslag]

Daar zat ik dan, in de auto met vier stuiterende kinderen, op weg naar Amsterdam. …