Oud & Nieuw in de Efteling

Na het succes van vorig jaar kan men ook dit jaar weer Oud & Nieuw vieren in de Efteling. Ook dit jaar uiteraard met vuurwerk en volop oliebollen. Vorig jaar kwamen duizenden bezoekers naar de Efteling om daar voor het eerst Oud & Nieuw te vieren. Jammer is wel dat men dit jaar een apart ticket moet kopen voor het Oud & Nieuw evenement. De Winter Efteling is 31 december open van 11.00 uur tot 18.00 uur. Tickets voor het Oud & Nieuw evenement zijn geldig vanaf 19.00 uur tot 01.00 uur.

Op het programma van het Oud & Nieuw evenement staan o.a. Lijn 7, Alma Nieto, Small Talk en Elastic Double. Tevens zal DJ Fee muziek draaien op de Efteling Brink. Het Sprookjesbos en de attracties zullen tot 0.00 uur open zijn. De watershow Aquanura zal meerdere keren in het donker te bewonderen zijn. Uiteraard kan men door het hele park heen warme chocolademelk, glühwein, soep en oliebollen kopen. Om middernacht wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met vuurwerk, een glas bubbels en een oliebol. Klik hier voor meer informatie over Oud & Nieuw vieren in de Efteling.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van …

Share
Share