Facebook-Fandag in Bellewaerde Park

Op 2 juli houdt Facebook wel een hele bijzondere actie in het Bellewaerde Park (België); Facebook-fans bepalen deze dag hoelang het park open blijft én hoeveel attracties deze avond open zullen gaan.

Hoe werkt deze actie?
Gewone bezoekers kunnen op deze dag het park tot 18u bezoeken, maar special voor de Facebookers blijft het park deze dag langer open. Om 18u wordt op het Mexicoplein het startschot gegeven voor deze bijzondere avond. De 5 attracties op het Mexicoplein zijn zo en zo na 18u nog open. Of en hoeveel andere attracties open gaan, hangt helemaal af van de fans. Hoe meer deelnemers, hoe meer attracties er open gaan én hoe langer het park open blijft.

Hoe laat het park deze avond gaat sluiten, hangt af  van het aantal extra vrienden op de Bellewaerde Park Facebook-pagina. Hoe meer mensen fan worden van het park, door op ‘I Like’ te klikken, hoe langer het park open blijft. Op de teller kan iedereen zien hoeveel extra minuten het park open blijft. Dit wijzigt dus iedere dag en zal pas definitief zijn op de avond voor het evenement.

Fandag Tickets
Alleen fans van de Bellewaerde Park Facebook-pagina kunnen een ticket kopen. Deze kost slechts 9,5 euro per persoon en is op 2 juli geldig vanaf 15u. Parkeren is voor de Facebookers deze dag gratis. Wil je ook dat Bellewaerde Park deze avond lang open blijft, word dan hier fan van Bellewaerde Park op Facebook.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Vind ik leuk?!

En boek als Vind ik leuk?! met op de cover de tekst “Bridget Jones met een …

Share
Share