Durf kleur te bekennen

waterflesWist jij dat elke dag er maar liefst 60 miljoen plastic waterflessen in het milieu verdwijnen en dat maar 20% van de plastic flessen wordt hergebruikt? Geen vrolijke cijfers, want we willen allemaal een gezonde leefomgeving voor onze kinderen en een leefbare aarde voor onze kleinkinderen en diens kinderen. Maar er is ook goed nieuws, want er is tegenwoordig een milieuvriendelijk alternatief voor het gebruik van plastic flessen: roestvrij stalen drinkflessen.

Trendy kleuren en handige clip
RVS drinkflessen zijn duurzaam, lichtgewicht, herbruikbaar en 100% recycleerbaar. Deze flessen hebben veel kwalitatieve eigenschappen. Bovendien zijn ze ondertussen uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. De drinkflessen zijn geschikt voor alle dranken inclusief vruchtensappen en koolzuurhoudende dranken. Met de handige clip aan de drinkfles kan je jouw drinkfles makkelijk meenemen.

Ook voor op school
schoolflesDe roestvaststalen drinkflessen zijn er in verkrijgbaar in zes trendy kleuren, maar ook met coole motieven. Voor kleine kinderen heb je de 0,3 liter flesjes voor bijvoorbeeld thee, vruchtensap of water. Voor oudere kinderen zijn er ook 0,48 liter en 1 liter flessen. En ook niet onbelangrijk: ze zijn lekvrij!

Deze handige EN milieuvriendelijke drinkflessen zijn verkrijgbaar via www.roestvrijstalendrinkfles.nl.

Bestel nu met korting
Wil jij ook je eigen roestvrij stalen drinkfles? Dan is dit je kans, want tot 5 december 2009 krijgen lezers van TrotseMoeders.nl 20% korting op hun bestelling bij www.roestvrijstalendrinkfles.nl. Vermeld dan wel bij je bestelling of interessevraag dat je via TrotseMoeders.nl komt.

Lees ook:
Biologisch kan mooi en betaalbaar zijn
Kleine milieuterroristen

Share

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Herbruikbare rietjes en andere duurzame producten voor in het gezin [bespreking]

Mijn twee zonen hebben allebei een beugel en hen is geadviseerd om frisdranken etc met …

Share
Share