Samson & Gert wordt Samson en …. Marie!

“Ik moest kloppen want de bel doet het niet“, zei ik gisteren nog tegen mijn oudste zoon toen ik op zijn deur klopte. Samson en Gert, ook mijn gezin heeft er met plezier naar gekeken. Ook toen de kinderen al de leeftijd hadden om niet meer de primaire doelgroep te zijn, werd en nog wel eens een DVD op gezet. De liedjes zijn bekend, maar vooral de herkenbaarheid, de sympathieke cast en de knuffelbare Samson maken Samson & Gert onweerstaanbaar.

Gert gaat echter stoppen met Samson & Gert dus moest er een nieuw baasje gevonden worden. En hoe leuk is dat: het baasje is de dochter van Gert: Marie. Samson blijft dus “in de familie”. Zelf vind ik dat erg leuk, en ik denk dat het zeker zal bijdragen tot de herkenbaarheid van de populaire Samson. Samson & Marie, veel succes! We gaan jullie in de gaten houden.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Kristel stopt als manager van K3

Kristel Verbeke neemt afscheid als manager van K3: “Missie geslaagd” “Ik vond het fantastisch om …